PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661871}

Bates Motel

2013 - 2017
7,7 36 tys. ocen
7,7 10 1 36382
7,6 16 krytyków
Bates Motel
powrót do forum serialu Bates Motel

jakie wrażenia po drugim odcinku? :) podobał mi się, coraz bardziej przekonuję się do aktora grającego Normana - świetna scena z matką po wyjściu z castingu. na plus odjazd Bradley, mam nadzieję, że szybko jej znów nie pokażą... Norma właściwie ma już pewność że to Norman zabił nauczycielkę, wpada na kolejne szalone pomysły jak urozmaicić (i zacieśnić, hehe) relację z synem, Bradley zapoczątkowała wojnę gangów... a, i Vera Farmiga całkiem nieźle śpiewa :) dobry odcinek, a jak na początek sezonu zapowiada się świetnie. 7/10

ocenił(a) serial na 8
aerienn

Podoba mi się że serial w końcu będzie wielowątkowy:
-Sprawa zabójstwa nauczycielki(oby nie skończyli na zamknięciu tego gostka od dragów)
-Wojna gangów
- i prawdopodobnie coś na linii Norma-Jej Brat

Może być ciekawie :)

Crips187

a czy Norma wspominała coś na swojej terapii o bracie? pamiętam, że mówiła o rodzicach, urwała i zwiała z gabinetu. ten facet to naprawdę jej brat?

aerienn

Mówiła Normanowi, że brat są wykorzystywał seksualnie.

ocenił(a) serial na 8
aerienn

Super odcinek coraz bardziej mi się podoba wciąga niesamowicie .

ocenił(a) serial na 8
FanHouse

Sory że tak odbiegam od tematu , ale czy też macie problem z zaznaczeniem ze oglądaliście odcinki 2 sezonu ? Ciągle wyskakuje okienko ''vote error'' i nie daje się zaznaczyć. Ktoś ma też taki problem?

ocenił(a) serial na 8
sadcupcake

Ja tak samo mam taki problem ziom .

sadcupcake

Ja też mam taki problem. A co do odcinka super, ciekawie zapowiada się wątek z bratem Normy...

ocenił(a) serial na 8
Marika321

Wydaje mi się że to jest spowodowane tym ze nie ma dodanej całej dokładnej daty premiery, ale nie jestem pewna :)

sadcupcake

Możliwe ;)