Jakie są wasze przewidywania co do drugiego sezonu? Myślicie, że taki powstanie? Pierwszy cieszył się dużą popularnoscią i liczę, że player się zdecyduje na ten krok
Nawet nie chcę myśleć, że kolejny sezon miałby nie powstać. Czuję niedosyt po finale pierwszego sezonu, serial podobał mi się na tyle, że chętnie czekam na kolejny sezon.
szkoda, tylko że postać Horsta zniknie, ale myślę, że dobiorą równie charyzmatyczną postać do drugiego sezonu
Myślę, że powstaną jeszcze 2 sezony, jak jak było w ksiażkach. Czekam na nie z niecierpliwością
Liczę na to, serial jest wciągający i zainspirował mnie do zainteresowania sie kinezyką. Dlatego moim zdaniem, fajnie byłoby gdyby powstały kolejne sezony.
Też mam nadzieję na drugi sezon, jeśli zgodnie z książkami to będzie to Iluzjonista. Obsada mam nadzieję taka sama, ale ciekawa jestem kto zagra zły charakter.
Myślę, że będzie, książka miała 3 tomy, więc pewnie i 3 sezony serialu powstaną. Ciekawa jestem kiedy
fajnie by było, Więckiewicz jako gburowaty behawiorysta wypadł bardzo przekonująco ;) chyba poczekam z czytaniem drugiego tomu aż serial powstanie