PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=875837}
6,9 18 tys. ocen
6,9 10 1 18477
5,0 3 krytyków
Behawiorysta
powrót do forum serialu Behawiorysta

drugi sezon

ocenił(a) serial na 10

Jakie są wasze przewidywania co do drugiego sezonu? Myślicie, że taki powstanie? Pierwszy cieszył się dużą popularnoscią i liczę, że player się zdecyduje na ten krok

ocenił(a) serial na 10
edekzkraju

Nawet nie chcę myśleć, że kolejny sezon miałby nie powstać. Czuję niedosyt po finale pierwszego sezonu, serial podobał mi się na tyle, że chętnie czekam na kolejny sezon.

ocenił(a) serial na 10
lassokris

szkoda, tylko że postać Horsta zniknie, ale myślę, że dobiorą równie charyzmatyczną postać do drugiego sezonu

ocenił(a) serial na 9
edekzkraju

Myślę, że powstaną jeszcze 2 sezony, jak jak było w ksiażkach. Czekam na nie z niecierpliwością

ocenił(a) serial na 9
edekzkraju

Liczę na to, serial jest wciągający i zainspirował mnie do zainteresowania sie kinezyką. Dlatego moim zdaniem, fajnie byłoby gdyby powstały kolejne sezony.

ocenił(a) serial na 10
edekzkraju

Też mam nadzieję na drugi sezon, jeśli zgodnie z książkami to będzie to Iluzjonista. Obsada mam nadzieję taka sama, ale ciekawa jestem kto zagra zły charakter.

ocenił(a) serial na 10
edekzkraju

Myślę, że będzie, książka miała 3 tomy, więc pewnie i 3 sezony serialu powstaną. Ciekawa jestem kiedy

ocenił(a) serial na 10
mariaanna_657

fajnie by było, Więckiewicz jako gburowaty behawiorysta wypadł bardzo przekonująco ;) chyba poczekam z czytaniem drugiego tomu aż serial powstanie

ocenił(a) serial na 10
edekzkraju

Myślę, że będzie 2 i nawet 3 sezon. Genialny był Behawiorysta a seria książek Mroza ma jeszcze 2 części. Na pewno będę zerkała czy będzie.