PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=875837}
6,9 18 tys. ocen
6,9 10 1 18164
5,0 3 krytyków
Behawiorysta
powrót do forum serialu Behawiorysta

Jak oceniacie różnice w porównaniu z książką? Dla mnie to są zmiany na plus i wyszły serialowi na dobre, fajnie że wprowadzili nowe wątki

ocenił(a) serial na 10
karpatka_mi

mi odpowiadały, książkę znam i w sumie bylem zaskoczony, że niektóre wątki są zmienione, są też dodane

ocenił(a) serial na 10
marcinrost22

mi to totalnie nie przeszkadzało, najpierw obejrzałam serial potem przeczytalam książkę i uważam że dobrze to zrobili

ocenił(a) serial na 10
beata_jedlinska99

dobrze że są róznice bo by wiało nuda i w sumie nie miałoby sensu oglądanie :Da tak był zaskok

ocenił(a) serial na 10
beata_jedlinska99

dobrze że są róznice bo by wiało nuda i w sumie nie miałoby sensu oglądanie :Da tak był zaskok

ocenił(a) serial na 10
jolappa

czytaliście wszystkie książki z serii? Ja się zastanawiam czy się nie powstrzymać aż do pojawienia sie serialu

ocenił(a) serial na 10
jolappa

czytaliście wszystkie książki z serii? Ja się zastanawiam czy się nie powstrzymać aż do pojawienia sie serialu

ocenił(a) serial na 8
karpatka_mi

No właśnie jakoś nie miałam okazji przeczytać jeszcze książki, ale zabieram się za to od jakiegoś czasu. Może uda się w najbliższy weekend. Serial bardzo mi się podobał, więc chętnie porównam :)

ocenił(a) serial na 10
gremlin_3

liczę na drugi sezon i równie wciągającą historię jak ta z sezonu pierwszego

ocenił(a) serial na 10
karpatka_mi

różnice są i w sumie miałam fun szukając czego czym się różni książka od serialu, dużo było w sumie dodatkowych rzeczy w serialu