No to, że to jest mr biznesmen Grzesiu mamy niemal pewne? Czyli co? Przez 4 odcinki będą mu to teraz starali się udowodnić ta? Tym Prokuratorem powinień być Szacki :D Toć to by było czyste zło, Szacki jest 1000x większym ch***em niż ta pani prokurator. No ale długo takich crossów w Polsce się nie doczekamy :/ A szkoooda.
Coś Ty......to nie on.Dziecko zrobił i tyle.To co zostawiłby kasę i telefon i zwłaszcza zwłoki w lesie który che opylić szwedom i na żadnym skandalu mu nie zależy.Odcinków ponoć ma być 20 bo drugi sezon zapowiadają.Molendę pewnie uwalą za wałki gdzieś na końcu serialu,ale też niekoniecznie bo to Polska jest.
To może ta psia psiuła co się kocha w Maćku, miałaby motyw w sumie, ewidentnie go kocha, wkurzyła się na Aśke za to, że go zdradziła i ją zabiła. Aśka było pokazane, że przed kimś ucieka.
Masz gdzieś info o tym drugim sezonie?
Ktoś wcześniej pisał na forum,że ponoć w trailerach coś było na rzeczy,ale sam nie słyszałem.
Tyle wiadomo, że się scenariusz już napisał i mają zacząć kręcić. Kto zabił Aśkę, okaże się w 10. odcinku pierwszego sezonu, nie mam pojęcia, o czym będzie drugi.
Czy Ewelina czasami nie ma alibi? Bodajze w 3 odcinku bylo powiedziane, ze w chwili zamordowania dziewczyny Ewelina byla z Mackiem, ktory pomagał naprawic jej komputer. Nie wiem na ile da sie okreslic dokladny czas zgonu, ale jesli byloby inaczej to rownie dobrze oskarzenia wciaz moglyby padac na samego Macka.