25-30 latki grające 16 latków. o jezuuuu ale to razi w oczy . weźcie nie mówcie ze fajne
Jednym się podobało innym nie i kropka. Poza ty,m większość aktorów, gdy zaczynała grać w tym filmie nie miała 25 - 30 lat. Oczywiście niektórxzy rzeczywiście byli sporo starsi od granych przez siebie postaci.
Gdy serial wchodził na antene w 1990 :Jennie Garth miała 18 lat (1972),Tori Spelling miała 17 lat (1973), Brian Austin Green 17 (1973),wiec sprawdz moze zamnim cos napiszesz...pozatym nawet jak byli jacys starsi aktorzy, roznica wieku nie razi specjalnie..
hm, wszyscy oprócz Luke'a, Iana i Gabrielle (ktorzy zresztą pomimo tego ze byli starsi mlodo wyglądali), mieli do 20 lat, więc nie przesadzaj z tymi 30 latkami,,, Shannen Doherty - 19, Jason Priestley -20, Jennie Garth - 18, Tori Spelling - 17, Brian Austin Green - 17 :)
ja musze przychylic sie do tej opini ze niektorzy aktorzy sa za starzy na te role, ale i tak uwielbiam ten serial.
Brandon mial chyba 21 lat jak gral a odtwarzal role 16 latka. Sam jestem 20 latkiem a rola Brandona i sposob jego gry mnie poprostu rozbija.
Mam na mysli to ze on w tym serialu nie ma normalych problemow jak 16 latek tylko jakis przynajmniej 25 latek. To troche razi w oczy. Pamietam siebie jak mialem 16 lat i widze obraz totalnie zwariowanego typa. JAk na 16 latkow niektorzy aktorzy byli tu zbyt powazni to naprawde sprawialo wrazenie jakby byli o 10 lat starsi.
Ogladnijcie sobie czasem filmy ze studentami, tam sa dopiero odjazdy, a w Beverly Hills 90210 tam gdzie akcja toczy sie w szkole sredniej zachowuja sie jak banda odpowiedzialnych doroslych ludzi, zwiazanych juz przysiega malzenska.