zbliżają się jedne z najciekawszych odcinków, otóż w związku Dylana i Brendy zacznie szmącić Kelly i rozpęta się wojna :P przez zmianę godziny emisji serialu większość nie będzie mogła oglądać kolejnych odcinków więc podaję Wam str ze streszczeniami każdego odc :)
http://www.seriale.pl/news/opisy/bever.htm
pozdrawiam
Masz rację te odcinki są ciekawe,ale strasznie Mnie denerwują!Mogli coś innego wymyślić - a nie to że Kelly zacznie chodzić z Dylanem!!!!Ktoś kiedyś pisał że zrobili tak bo Luke nie chciał grać z Shannon?Czy ktoś coś wie na ten temat?
Tak słyszałam że się nie lubili, Shannen przed scenami na których miała całować Luke'a jadła czosnek aby było nieprzyjemnie dla niego. Tak słyszałam, ale jak oglądałam reunion to nie wyglądali jakby się nie lubili.
no bo to była tylko plotka że sie nie lubili.Shannen mówila w wywiadach że była z nim w dobrych stosunkach a Luke nawet troche tęsknił za nią jak odeszła(sam to powiedział).
chyba masz rację,że Shannon i Luke się lubili,znalazłam takie informacje na necie,a i na reunion wyglądało na to,że są w dobrych stosunkach.Wczoraj wyczytałam jeszcze,że Jason i Luke chcieli aby Shannon zagrała w finałowym odcinku,ale ona uznała,że nie będzie to dla niej dobre.Szkoda tak ją lubiłam w roli Brendy
Ona się nie zgodziła na finałowy odcinek bo miała już podpisany kontrakt z charmed :( :(
A szkoda bo wedlug mnie Shannon byla jedna z najlepszych aktorek grajacych w tym serialu. I bardzo cieszylo mnie, ze jej postac nie ejst wyidealizowana. Tylko ma swoje wady i zalety.
Kurde. Zalozylam juz jeden temat ale zero odp wiec moze tu mi ktos odpowie ;p jak to bylo pozniej z Brenda i Dylanem? Czy on chcial do niej wrocic? Albo cos?
Tak,napisała to Shannen na swojej stronie ze oni chcieli aby wystąpiła w ostatnim odcinku.To byłby tylko gościnny występ więc jakby chciala to pewnie by sie zgodziła.Wdl mnie dobrze ze nie przyjela tej propozycji.Miala wystąpić tylko po to,aby sie pokazać(tak samo jak Tifani),bez żadnego wyjaśnienia co sie z nią działo przez 6 lat.To bez sensu .
Luke i Jason odwiedzili ją na planie"Charmed",więc może troche ją lubili,ale Jason nie wypowiada sie o niej za dobrze.
Wiesz ja oglądałam na necie wywiad z Jasonem i wspominał o Shannon z błyskiem w oku;)mówił,że jest jak tornado,cokolwiek to znaczy.Nie ulega wątpliwości,że po ich flircie na planie na samym początku kręcenia Beverly mogły powstać jakieś zatargi...może on ją zostawił dla Christine Ellise?
Też sądze że ich romans mógł popsuć ich relacje(Shannen podobno nie lubiła
sie z Ch.Elise,może to miało jakiś związek z Jasonem).Ale Shannen zawsze wypowiada sie o nim bardzo dobrze,mówi że go uwielbia,a on raz mówi że zawsze ją lubił i sie świetnie rozumieli a gdzie indziej mówi o niej dość chłodno i ją obraża.Napewno powodem tego było też to że z Shannen mieli duże problemy,mieli jej dosyć(spóźniala sie czesto nawet po kilka godzin),no i miała chyba wtedy najgorszą reputację w Hollywood.
Shannon w tamtym okresie miała sporo kłopotów z facetami....oczywiście sama ich sobie wybierała,liczne romanse,skandale...była młoda,szukała na siłę szczęścia! a co do aktorów to zawsze jest coś wspomniane o Jasonie podczas wywiadów z ekipą Beverly...Podobno był lubiany,dziewczyny też go lubiły:)jako Brandon miał najwięcej miłości w Beverly,może i taka była jego prawdziwa natura:)a co do Luka to może ktoś coś wie,czy miał jakieś romanse podczas kręcenia Beverly?
No właśnie w momencie kiedy zaczęły się najlepsze odcinki Polsat zdecydował się przesunąć emisje serialu na 10.30 a teraz w ogóle rezygnuje z emisji tego srialu:(
jak widzę Kelly z Dylanem to mnie ściska ... najciekawsze odcinki, ale zarazem najgorsze ... masakra Kelly to taka typowa blondi jednak coś w tym musi być w tych blond włosach ... śmiało mogę powiedzieć, że to taka typowa Brooke z Mody na sukces :/ serial traci teraz tę swoją magię :(
Słuchajcie Polsat chyba pomylił kolejność odcinków- wczoraj napewno był odcinek 65 dotyczący święta Dziękczynienia, a dzisiaj 67, jutro ma być 68.zapomnieli o odcinku w którym Brenda i Kelly każą Dylanowi wybierać...no i w którym Niki wyjeżdża zostawiając Brendona.jutro nie wiem czy obejrzę serial więc proszę o relację, dzięki
spoko ja jutro będę oglądać to Ci powiem co było, ale sądzę, że to nie jest ich pierwszy raz, bo kiedyś była podobna sytuacja :/
więc tak, odcinek 66 był dzisiaj, czyli Nikki mówi Brandonowi, że wraca do San Fransico, cała paczka jedzie autobusem do jakiejś szkoły, żeby rozdać dzieciom prezenty, bo idą święta i przed wypadkiem samochodowym ratują ich 2 anioły, Andrea dostaje się na Uniwersytet w Yale i dostaje list od Jay'a, który z nią zrywa, po czym całuje się z Brandonem :) Brenda całuje się z Dylanem u siebie w pokoju, na drugi dzień Kelly całuje się z Dylanem u niego w domu i widzi to Brenda, która przyszła przynieść Dylanowi ubiór Św. Mikołaja co w efekcie prowadzi do tego, że Kelly i Brenda każą wybrać Dylanowi którą z nich chce przed Nowym Rokiem :
no i poza tym denerwuje mnie ta Kelly, bo się wpieprzyła, a Dylan jeszcze bardziej, bo to taki typowy latawiec :/
właściwie kiedy skończy się ten sezon z Kelly,Brendą i Dylanem?czy to dopiero jak Brenda wyjedzie wszystko sie uspokoi?
słuchajcie mam newsy!!! Dziś zakupiłam gazetę Świat Seriali i jest tam dużo informacji na temat nowej wersji BH90210. Więc tak dnia 17 maja 2010 roku wystąpią w odcinku specjalnym "BH90210 10 years later" starzy bohaterzy, ale nie wiadomo co z Brendą i Dylanem :( a ogólnie w nowym serialu będziemy mogli zobaczyć dzieci Donny i Davida, czyli ich syna Maxa Silvera i chyba kogoś jeszcze xD oczywiście pojawi się też córka Andrei Zuckerman i Jessiego - Hannah. Dylanem XXI wieku będzie - Dustin Milligan a Kelly będzie grała AnnaLynne McCord. Oczywiście będą mieli w serialu inne imiona i nazwiska, czyli amant będzie się nazywał w serialu Ethan Ward a bogata blondynka Naomi Bennett. Na początku Dustin miał zagrać Dixona Millsa, czyli bohatera podobnego do Brandona, ale wyszło, że będzie Dylanem XXI wieku :) Producenci uchylili rąbka tajemnicy, że syn Donny i Davida (Max) będzie w konflikcie z Ethan (Dylan), a ich sporem okaże się być siostra Dixona (Brandon) - Annie. Oczywiście producentom zależy, żeby do serialu wróciły 3 postacie, czyli Brenda, Kelly i Dylan (stara ekipa), ale jak na razie ani Shannen ani Luke nie wyrazili nawet zgodny na udział w gościnnym odc, a co dopiero w serialu!!! Udział Jennie jest pod znakiem zapytania, ale być może słynna Kelly Taylor powróci na ekrany naszych telewizorów za 2 lata :)
to fajnie.Ktoś już pisała na forum,że Tori wyraziła chęć zagrania i Jenni Garth także.ja chcę widzieć Shannen - bo stare Beverly zakończyło się fatalnie, więc może w nowej wersji coś poprawią i połączą Dylana i Brendę:)
byłoby świetnie jakby razem byli w tych nowych odc :) ale szkoda, że Shannen i Luke nie kwapią się do tego, aby wziąć udział w nowej wersji i uszczęśliwić fanów, którzy byli strasznie rozczarowani zakończeniem starego Bh90210 :(
nadzieja jest, bo od zakończenia Serialu minęło dużo czasu, także jak jakieś zatargi były między Shannen a ekipą to czas leczy rany...Shannen mogłaby to zrobić dla fanów:)
jeszcze się dowiedziałam, że: Do Beverly Hills przenosi się rodzina Millsów: mąż (nowy dyrektor liceum w Beverly Hills), jego żona (była olimpijka, teraz trenerka) i ich dwójka nastoletnich dzieci. I pojawią się też aktorzy Shenae Grimes (sądzę, że to będzie upodobnienie Brendy) Lori Loughlin (nie wiem do kogo będzie upodabniania) :) pozdrawiam
jednego nie rozumiem, jak film będzie za dwa lata to jak może Davida i Dony syn grać nastolatka?Przecież on w najlepszym wypadku będzie miał około 10 lat!tzn. tyle powinien mieć!W takim wypadku ile lat w serialu będą mieli starzy bohaterowie- około 50?tak według normalnej kolii rzeczy powinni mieć
około 36 - 38!Jeśli stara ekipa ma grać pięćdziesięciolatków to nie wiem kto ich zechce oglądać- to będzie nudne!