PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=121436}

Człowiek, którego nie ma

Nowhere Man
1995 - 1996
8,1 449  ocen
8,1 10 1 449
Człowiek, którego nie ma
powrót do forum serialu Bez przeszłości

Ten serial, to zlepek bezsensownych opowiastek, przeciągany na siłę i sam sobie zaprzeczający. Nie wiem jak ludzie mogą oglądac coś takiego, ale widzę że aż 40 osob się znalazło :-).

Sam bym tego najchętniej tego nie oglądał, ale mam matkę, ktora zamiast na wspolnej oglda władcę zwierząt, bez przeszłości i parę innych. A ja jestem biernym oglądaczem.

Większość ludzi myśli podobnie, i nawet nie ocenia tego serialu, bo po paru odcinkach (najczęściej po pierwszym) rezygnują i zapominają że coś takiego istnieje, zostają tylko ludzie ktorym to się podoba, dlatego tandetne seriale mają takie wysokie oceny.

Daywalkerp

tak sie sklada ze serial jest swietny, ale masz prawo do wlasnej opinii. mysle ze to iz mozesz z mama go ogladac a nie jakies bzdurne telenowelki to tylko powod do dumy ;) mialem przyjemnosc ogladac go jeszcze kiedys jak emitowali go na polsacie i ogladaelm prawie wszystkie odcinki, dlatego tez moge go uznac za rewelacyjny. moze nie rezygnuj tak szybko i daj mu jeszcze sie rozwinac, warto. pzdr

Daywalkerp

troche prawdy w tym jest, zauwazylem pare zaprzeczających sobie faktow :D ale to chyba ja zle je interpretuje. Mimo to to jest super serial, prawie wszystkie odcinki mam nagrane na vhs..

wolfen3_2

@wolfen3_2
Minęło co prawda pięć lat,ale jeśli wciąż posiadasz odcinki nagrane na VHS,to proszę o udostępnienie.
Moje namiary:
roberto97@toya.net.pl

debesciak1978

czesc,

caly sezon lezy na torrentach, np. demonoid . com

wolfen3_2

Mnie interesują odcinki z lektorem,a więc wersja polsatowska lub ta z AXN-u.

wolfen3_2

Ostatni odcinek jest genialny i wszystko wyjaśnia. Wcześniej rzeczywiście nieścisłości momentami przeszkadzały.

Daywalkerp

mam prośbę, zaproponuj coś ciekawego :)