Zestarzał się jak dobre mleko. Liczba absurdów niszczy potencjał serialu. Dobre wątki przeplatają debilne i tak się turla.
Mam podobne odczucia próbując go oglądać po raz pierwszy po tylu latach od powstania, w pierwszym odcinku jeden absurd gonił drugi i na koniec nie byłam w stanie stwierdzić o czym tak właściwie ten srial jest - bo ani to o medycynie, ani to krymiał, na pewno nie komedia, nie trzyma w napięciu, co chwilę zaczyna się nowy wątek w tym samym odcinku, wprowadzają postaci, które nie wiadomo kiedy znikają i już nie są istotne...
Nie wątpię, że kilkanaście lat temu mógł być wyjątkowy, ale faktycznie zestarzał się bardzo słabo, bo seriale poszły w całkiem innym kierunku. Nie będę go oceniać, bo wytrzymałam jeden odcinek i być może później byłby lepszy, ale mam za dużo naprawdę dobrych seriali na liście, żeby tracić czas na taki, który od razu mi w ogóle nie podszedł. Niestety nie zwróciłam uwagi na to, że zdecydowana większość pozytywnych komentarzy i ocen została wystawiona wiele lat temu i spodziewałam się czegoś innego.