Ogólna dyskusja o szóstym sezonie, fabule, postaciach itd. Posty mogą zawierać spoilery, chociaż milej widziane byłyby w tematach konkretnych odcinków.
Więc jak Wam się podoba szósty sezon?
Ktoś oglądał już odcinek premierowy? Powrócił Mike Hamoui (Mario Lopez), który ostatnio był widziany w odcinku 4x03.
Uwielbiam Rose McGowan i cieszę się, że dołączyła do obsady jako Teddy!
Jestem po 1 odcinku 6 sezonu i uważam, że NIP.TUCK wraca do formy. Ten sezon na pewno będzie lepszy od poprzedniego. A co do zmiany aktorki wcielającej się w rolę Teddy, to uważam, że Rose McGowan lepiej pasuje do tej postaci. Fajnie, że ona i Julian po "Czarodziejkach" znów grają razem. Widzę, że większość osób tego nie zauważa ale Mario Lopez pojawił się ostatnio w 12 odcinku 4 sezonu. Kupił przecież mieszkanie po Christianie. Wracając do 6 sezonu sporo jest zabawnych momentów, ale patrząc na zwiastun czeka nas też sporo momentów rodem z thrillera. Co do głownych aktorów czyli Juliana Mcmahona i Dylan Walsha to niestety popadli chyba w rutynę. Co do ich fizycznych cech to mogliby o siebie bardziej zadbać bo przy Mario Lopezie wyglądają blado. Czekam z niecierpliwością na następne odcinki. Mam już ściągnięte 3 ale napisy są tylko do pierwszego. Szkoda, że tak wolno tłumaczą:(
czyli... ta Rose McGowan gra jako ta blond Teddy z 5 sezonu ?! bo nie wiem czy mi sie dobrze wydaje ale w 6x02 ta "stara teddy" spotyka Sean'a itd itd.. wiec, jak to w końcu jest ?
a ta ruda co "razem" wyludzaja tabletki to przeciez ona. wlasnie bez sensu to jest. blondi byla namietna, zmyslowa, ta ruda jest bez wyrazu.
tak to jest ta sama Teddy. Kate Sackhoff wycofała się i zastąpili ją McGowan - i to jest do niczego!!!
mam pytanie, o ile dobrze pamietam to pod koniec 5 sezonu SPOILER Sean został zabity przez tą starą babke :) wiec o co chodzi w 6 sezonie, on tu nadal wystepuje, to są jakies czasy przed tym zdarzeniem gdy ginie, bo nie załapałem... Obejrzalem dopiero 2 epizody, wiec moze pozniej to sie okaze?
Coleen , Colin ... jakos tak jej chyba było nie ? niewazne. Podźgała go, ale nie zabiła ;)
po odcinku, w którym Colin dźga Seana następuje odciek 15 serii 5, a seria 6 zaczyna się po 22 odcinku serii 5.
musze przyznac ze po pierwszym odcinku jakos sie zniechecilem do trgo serialu! pomyslalem wtedy, producenci nie maja juz pomyslow i wymyslaja jakies bydury! I tak zakonczyla sie moja przygoda z 6 seria (nie mysl ze zaczalem ogladac bez Skazy od 6 serii, wszystkie 5 serii ogladalem praktycznie po amerykanskiej premierze)!
Ktoregos dnia wszedlem na Forum ''FW'' i przeczytalem ze nie tylko moje bylo takie odczucie! W Odpowiedzi na to stwierdzenie, uslyszalem ze juz w 2 odcinku akcja sie rozkreci i stary dobry ''Nip/Tuck'' powroci! I tak sie tez stalo. Co prawda obejrzalem dopiero niecala polowe 6 serii (jestem akurat w momencie jak Matt zostaje postrzelony i przychodzi do Christiana) ale pozwolilem sobie juz obejrzec zwiastuny nastepnych odcinkow i musze powiedzie ze sezon jest naprade dobry... mam nadzieje ze (w moim przypadku jeszcze 2 polowa) 2 czesc bedzie rownie dobra, niestety szkoda ze to juz finalowy sezon albo moim zdanie trzeba wiedziec kiedy zakonczyc serial...
A tak na marginesie slyszeliscie juz o nowym serialu Ryana Murphy? Nazywa sie ''Glee'' i z tego co sie orietuje Fox pokazal juz 13 odcinkow 1 serii! Co prawda jest to calkiem inna tematyka od ''Nip Tuck'a'' ale miejmy nadzieje ze bedzie rownie dobry...
właśnie znalazłem promo dalszych odcinków... zapowiada się bardzo dobrze;)
czy ktoś wie o co chodzi z tą laską na zwiastunie?
oto link : http://www.sorozatguru.info/wp-gurutube.php?lejatszas=1&video=6085
pozdrawiam.
OMG!!! ZAPOWIADA SIĘ GENIALNIE!!! NAJLEPSZE PROMO W HISTORII NIP/TUCK!!! JUŻ SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ:)