PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=128766}

Bez skazy

Nip/Tuck
2003 - 2010
7,7 6,2 tys. ocen
7,7 10 1 6207
8,0 3 krytyków
Bez skazy
powrót do forum serialu Bez skazy

Ogólna dyskusja o szóstym sezonie, fabule, postaciach itd. Posty mogą zawierać spoilery, chociaż milej widziane byłyby w tematach konkretnych odcinków.

Więc jak Wam się podoba szósty sezon?
Ktoś oglądał już odcinek premierowy? Powrócił Mike Hamoui (Mario Lopez), który ostatnio był widziany w odcinku 4x03.
Uwielbiam Rose McGowan i cieszę się, że dołączyła do obsady jako Teddy!

Arno

Jestem po 1 odcinku 6 sezonu i uważam, że NIP.TUCK wraca do formy. Ten sezon na pewno będzie lepszy od poprzedniego. A co do zmiany aktorki wcielającej się w rolę Teddy, to uważam, że Rose McGowan lepiej pasuje do tej postaci. Fajnie, że ona i Julian po "Czarodziejkach" znów grają razem. Widzę, że większość osób tego nie zauważa ale Mario Lopez pojawił się ostatnio w 12 odcinku 4 sezonu. Kupił przecież mieszkanie po Christianie. Wracając do 6 sezonu sporo jest zabawnych momentów, ale patrząc na zwiastun czeka nas też sporo momentów rodem z thrillera. Co do głownych aktorów czyli Juliana Mcmahona i Dylan Walsha to niestety popadli chyba w rutynę. Co do ich fizycznych cech to mogliby o siebie bardziej zadbać bo przy Mario Lopezie wyglądają blado. Czekam z niecierpliwością na następne odcinki. Mam już ściągnięte 3 ale napisy są tylko do pierwszego. Szkoda, że tak wolno tłumaczą:(

ocenił(a) serial na 10
nero3

czyli... ta Rose McGowan gra jako ta blond Teddy z 5 sezonu ?! bo nie wiem czy mi sie dobrze wydaje ale w 6x02 ta "stara teddy" spotyka Sean'a itd itd.. wiec, jak to w końcu jest ?

GOGO_3

Chyba żle Ci się wydaje.

ocenił(a) serial na 10
latarka999

i znowu ja.. czy Julii matka nie umarła ?! dawno dawno temu ?!

GOGO_3

Radzę jeszcze raz obejrzeć bo głupoty wypisujesz.

ocenił(a) serial na 8
GOGO_3

a ta ruda co "razem" wyludzaja tabletki to przeciez ona. wlasnie bez sensu to jest. blondi byla namietna, zmyslowa, ta ruda jest bez wyrazu.

ocenił(a) serial na 10
GOGO_3

tak to jest ta sama Teddy. Kate Sackhoff wycofała się i zastąpili ją McGowan - i to jest do niczego!!!

ocenił(a) serial na 9
Arno

mam pytanie, o ile dobrze pamietam to pod koniec 5 sezonu SPOILER Sean został zabity przez tą starą babke :) wiec o co chodzi w 6 sezonie, on tu nadal wystepuje, to są jakies czasy przed tym zdarzeniem gdy ginie, bo nie załapałem... Obejrzalem dopiero 2 epizody, wiec moze pozniej to sie okaze?

ocenił(a) serial na 10
ReQ

Coleen , Colin ... jakos tak jej chyba było nie ? niewazne. Podźgała go, ale nie zabiła ;)

ocenił(a) serial na 9
ReQ

po odcinku, w którym Colin dźga Seana następuje odciek 15 serii 5, a seria 6 zaczyna się po 22 odcinku serii 5.

Arno

musze przyznac ze po pierwszym odcinku jakos sie zniechecilem do trgo serialu! pomyslalem wtedy, producenci nie maja juz pomyslow i wymyslaja jakies bydury! I tak zakonczyla sie moja przygoda z 6 seria (nie mysl ze zaczalem ogladac bez Skazy od 6 serii, wszystkie 5 serii ogladalem praktycznie po amerykanskiej premierze)!
Ktoregos dnia wszedlem na Forum ''FW'' i przeczytalem ze nie tylko moje bylo takie odczucie! W Odpowiedzi na to stwierdzenie, uslyszalem ze juz w 2 odcinku akcja sie rozkreci i stary dobry ''Nip/Tuck'' powroci! I tak sie tez stalo. Co prawda obejrzalem dopiero niecala polowe 6 serii (jestem akurat w momencie jak Matt zostaje postrzelony i przychodzi do Christiana) ale pozwolilem sobie juz obejrzec zwiastuny nastepnych odcinkow i musze powiedzie ze sezon jest naprade dobry... mam nadzieje ze (w moim przypadku jeszcze 2 polowa) 2 czesc bedzie rownie dobra, niestety szkoda ze to juz finalowy sezon albo moim zdanie trzeba wiedziec kiedy zakonczyc serial...

A tak na marginesie slyszeliscie juz o nowym serialu Ryana Murphy? Nazywa sie ''Glee'' i z tego co sie orietuje Fox pokazal juz 13 odcinkow 1 serii! Co prawda jest to calkiem inna tematyka od ''Nip Tuck'a'' ale miejmy nadzieje ze bedzie rownie dobry...

Bee_Jay_2

właśnie znalazłem promo dalszych odcinków... zapowiada się bardzo dobrze;)
czy ktoś wie o co chodzi z tą laską na zwiastunie?
oto link : http://www.sorozatguru.info/wp-gurutube.php?lejatszas=1&video=6085
pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
pawelek5

OMG!!! ZAPOWIADA SIĘ GENIALNIE!!! NAJLEPSZE PROMO W HISTORII NIP/TUCK!!! JUŻ SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ:)

ocenił(a) serial na 8
sarabi1234

skad (oprocz torrentow..) bierzecie kolejne odcinki?

anspogo

http://www.exsite.pl/seriale/161685-bez-skazy-niptuck-enlektor-pl-avi-wszystkie. html
Tylko musisz się zarejstrować.