PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=128766}

Bez skazy

Nip/Tuck
2003 - 2010
7,7 6,2 tys. ocen
7,7 10 1 6200
8,0 3 krytyków
Bez skazy
powrót do forum serialu Bez skazy

KONIEC NA TVN?

ocenił(a) serial na 10

A dzisiaj nie ma :(. Czyzby juz nie bede puszczac go na tvn-ie?

ocenił(a) serial na 8
Nierika

Mam nadzieje,że tak sie nie stanie!!!Najgorsze jest to,że nie ma go też w środowym programie w następnym tygodniu:(Wielką szkodą było by przerwanie emisji tak genialnego,wielokrotnie nagradzanego zreszta serialu!!!To drugi obok Detektywa Monk'a najlepszy serial telewizji TVN i nie tylko - nie moga nam tego zrobić;(

Joel_

Wezcie mnie nie załamujcie!!!!!!!! Cały dzien czekałam na nip/tuck a tu ...... W telegazecie podaja opisy kolejnych odcinkow wiec licze na to ,ze beda!!! Buuuuuuu....przeziez to srodek serialu, chyba nam tego nie zrobia!!! Napisze do tvn'u jak go nie puszcza za tydzien!!!!PRZYSIEGAM.. !!!! DAJCIE ZNAC JAK BEDZIE JUZ COS WIADOMO!!!! :(((((( Normalnie załamka.

Nierika

Oto odpowiedź TVNu na mój list w tej sprawie:

"
Informuję, że zakończyliśmy już emisje serialu "Bez skazy".

Pozdrawiam
Dział współpracy z widzami "

Ale się wysilili :/

ocenił(a) serial na 10
patryk_pp

A ja w innym portalu czytałam że od września mają znowić emisję, nie wiem czy to prawda...

patryk_pp

No jak to zakończyli? To co, kupili tylko kilka odcinków serii numer 2? Taki fajny serial!!!

cxap

tak samo tvn zrobilo z serialem six feet under! puscili tylko drugi sezon(i tak dobrze,ze w calosci) a trzeciego juz nie,bylam wkurzona!tvn jest beznadziejne ,nie stac ich pewnie na wykupienie tych odcinkow!!!!!pewnie teraz jakis beznadziejny serial puszcza,tylko na to ich stac.I tak nie ogladalam bez skazy ,bo bylam za bardzo wkurzona,ze juz six feet under nie puszczaja,ale wiem co czujecie po stracie ulubionego serialu:/

ocenił(a) serial na 9
Rashida

Widziałem w nowym programie TV że od środy 5 października znowu będzie Bez Skazy na TVN o 22:35!!!
W programie napisali że to będzie odcinek 5 ale po przeczytaniu recenzji na stronie TVN sądzę że będzie to nowy odcinek.

ocenił(a) serial na 10
HuntMocy

Gosh, mam nadzieję że to prawda. Ale już kilka razy tak było że w programie były opisy nowych odcinków a TVN ich nie puścił :'(

ocenił(a) serial na 9
pettycoat

Sprwadź na stronie internetowej TVN. Tam jest opis odcinka 5 i 6 w następnym tygodniu. A o ile pamiętam to przetrwali właśnie w tym miejscu.