PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=128766}

Bez skazy

Nip/Tuck
2003 - 2010
7,7 6,2 tys. ocen
7,7 10 1 6207
8,0 3 krytyków
Bez skazy
powrót do forum serialu Bez skazy

wg mnie jednak bez skazy.. lubie SFT i nie przegapiam zednego odcinka, ale to na bez skazy nie moglam sie doczekac i o wiele bardziej mnie intrygowalo i zaskakiwalo. ten serial jest genialny, niesamowite pomysly, swietnie dobrana obsada i gra aktorow.. moj ulubiony serial ( no moze na rowni z przystankiem alaska;))i nie moge sie doczekac kolejnego sezonu.. pozdriawiam!!

alex_47

Wg mnie 10-0 dla "bez skazy". Zaczęłam oglądać w oba seriale jeszcze będąc w Anglii i "sześć stóp pod ziemią" niespecjalnie mnie przekonał.
Co do "przystanku Alaska zgadzam się w pełni", ale i tak najbardziej uwielbiam "przyjaciół"!!!!

laura_8

moim skromnym zdaniem rowniez wygrywa "Bez Skazy", serial wprost rewelacyjny a "Szesc stop pod Ziemia" tez mnie jakos nie przekonal. Co do "Przyjaciol" to takze sie zgadzam :D

alex_47

u mnie rowniez 10:0 dla bez skazy.... nie moge sie juz doczekac kolejnej serii, myslicie ze przyjdzie do nas razem z wiosna? :-) ps. nie rozumiem dlaczego tez serial jest tak niepolularny wsrod znajomych..gotowe na wszystko, rodzina soprano, 6 stop pod ziemia a bez skazy dla nich nie istnieje, glupki :))

ocenił(a) serial na 10
alex_47

Nip/Tuck - Six Feet Under? jak dla mnie 9:8 ;] obydwa te seriale sa jedyne w swoim rodzaju, Bez Skazy jednak bardziej jedzie po emocjach, zdecydowanie bardziej tez zaskakuje... z kolei 6Feets jest bardziej ma bardziej "pogodny" klimat w stosunku do sterylnego wyrachowania zimnych bohaterow Skazy.

ocenił(a) serial na 6
pohn

Że jak? SFU pogodny? Bez przesady! Bardziej jedzie po emocjach? A oglądałeś 5 sezon SFU (wraz w WIELKIM Finałem?). Jak dla mnie żaden serial nie może równać się z SFU - choć Bez skazy też jest całkiem w porządku. Jak dla mnie Bez Skazy: 7 lub 8/10; SFU: 20/10. :-)

ocenił(a) serial na 10
alex_47

dopiero zaczęłam oglądać SFU i bardzo mi się podoba. na razie jednak za mało obejrzałam, żeby porównywać.
dla mnie 2 sezon Bez skazy to mistrzostwo świata!

ocenił(a) serial na 6
joshlymanfan

Aż Ci zazdroszczę, że dopiero zaczęłaś SFU - czeka Cię jeszcze wiele wrażeń i zaskoczeń, bo serial ten z każdym sezonem staje się lepszy, aż do niezapomnianego finału.
A co do bez skazy - jestem w trakcie oglądania 2 sezonu i powiem, że rzeczywiście jest świetny.

snoopy

Ja tam się nie zgodzę, pierwsze dwa sezony SFU są najlepsze ;)

alex_47

Zgadzam się ze Snoopym SFU jest mistrzostwem świata ;) teraz oglądam 5 sezon Nip Tucka i jest to najsłabszy sezon ze wszystkich. Pozdrawiam fanów obu seriali.

sickboy_2

dla mnie tez SFU to mistrzostwo i lepszego serialu nigdy nie bedzie. wszystko w nim jest dla mnie fenomenalne. aczkolwiek Nip Tuck ma duzo podobienstw i w skali na 10 SFU 10/10 Nip Tuck 8/10. oczywiscie wszystko pozostaje kwestia gustu i smaku.