PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=128766}

Bez skazy

Nip/Tuck
2003 - 2010
7,7 6,2 tys. ocen
7,7 10 1 6207
8,0 3 krytyków
Bez skazy
powrót do forum serialu Bez skazy

ogłądałam tego serialu ale postanowiłam obejrzec w piątek i zastanawiam się dlaczego Troy ma płaci tej blondynce za leczenia bo z tego co zrozumiałam on jest zdrowy wogóle co ich łączyło?? z góry dzięki:)

ocenił(a) serial na 8
paulina_pogon

A który sezon oglądasz, bo ciężko coś wytłumaczyć po 5 sezonach, nie wiem w którym miejscu jesteś.

Wydaje mi się, że mówisz o Kim ? Gra ją Kelly Carlson ?
Jeśli tak, to Kim była kochanka Christiana, poznał ją w barze w 1 odcinku, 1 sezonu. Później była kochanką Seana (wspólnik Christiana), a później Matta (biologiczny syn Christiana, prawny syn Seana), z którym ma dziecko.

JARA

ja na tvn7 odłądam ale sobie teraz daruje i zaczne ogądac od początku jak ściągne ale dzięki:)

ocenił(a) serial na 10
paulina_pogon

Bardziej prawdopodobne, że chodzi o Gine (Jessalyn Gilsig), którą Christian poznał w 1 sezonie na spotkaniu anonimowych sexoholików ;)

mieli b. krótki romans / czy raczej incydent, efektem którego była ciąża Giny (ojcem wg niej był oczywiście dr Troy).
Później,gdy okazało się, że Gina ma HIV, Christian postanowił płacić za jej lecznie (nie miała ubezpiecznia zdrowotnego). Zrobił to po części, z przypływu dobrej woli, a po części, zeby się od niego odczepiła.

No ale pewnie to już wiesz, skoro planowałaś oglądać od początku :)