Najprawdopodobniej wrobiła go ta policjantka. Ten odcinek tak mi zmrozil krew w zyłach ze dosłownie zacisłem zęby z napięcia.
niestety wyszło na jaw ze sean i jego zona oraz ta pani z ich kliniki nie sa warci zaufania. najciekawsze było to ze ten biseksualny lekarz który raczej wydawał się byc niezbyt przyjemny a jednak wierzył w jego niewinność.
myślę ze rzeźnikiem jest ktoś z otoczenia christiana , moze nawet tten bi doktorek ,bo to by siezgadzało ,chris został zgwałcony itd.
najlepsze w tym odcinku były dwie wstawki - gdy chris budzi się w łózku i okazuje się pozornie ze mu siewszystko sniło oraz gdy na końcu rzeźnik zaaakował i padło na panią deektyw.
ps. ja bym jej nie pomagał ,teraz będzie miala wyraźniejszy uśmiech. zasłuzyła na karę bo była niegrzeczną dziewczynką.
no może to byc ten bi doktorek albo ta osoba która operowali w tym odcinku taka dziwna mi sie wydaje
aż mnie zaciekawiłeś zeby sprawdzić ale wydaje mi się ze 8 odcinek .skoro poprzedni był 7 . wyczytałem to na tv.onet.pl
odpowiem sam na swój post bo zastanawia mnie jedna abstrakcyjna rzecz.
- jakim cudem stwierdzono ze ta prezerwatywa nalezy do christiana?
nie czaje? policja ma DNA wszystkich obywateli czy co?
nie ma innej opcji niz policjantka która wrobila go . bycmoze rzeźnik jest sprawiedliwym sędzią-okaleczył chrisa bo jest próżny i pusty , ta laske z usmiechem co sobie sama zrobila bo sama najwidoczniej tego chciala , policjantkę bo skłamała!
Cudem takim, ze w momencie jak aresztowali Christiana to obcieli mu paznokcie, wlasnie po to by pobrac DNA (swoja droga nie latwiej bylo sline na wacik?)
PS. Fajny odcinek i serial tez w porzo!
no wiem ale na jakiej podstawie go aresztowali?
bo co? bo policjantka poznała rozmiar kutasa i barwe spermy ? i stwierdazila ze to chris...
"mamy prezerwatywe to napewno doktorek playboy który mnie rżnął"
to sie nei trzyma kupy , zeby kogos zatrzymać w taki sposob trzeba mieć NAJPIERW dowód ....a to ze sperma okazała się JEGO to dopiero po badaniu i po zatrzymaniu więc to paranoja.
ciesze sie ze rzeźnik pociął te dziwkę.
no wiem ale na jakiej podstawie go aresztowali?
bo co? bo policjantka poznała rozmiar kutasa i barwe spermy ? i stwierdazila ze to chris...
"mamy prezerwatywe to napewno doktorek playboy który mnie rżnął"
to sie nei trzyma kupy , zeby kogos zatrzymać w taki sposob trzeba mieć NAJPIERW dowód ....a to ze sperma okazała się JEGO to dopiero po badaniu i po zatrzymaniu więc to paranoja.
ciesze sie ze rzeźnik pociął te dziwkę.
oglądaj dalej a wszystkiego się dowiesz :)
wszystko jest bardziej skomplikowane niż by ci się mogło wydawać, a jak już się dowiesz co i jak to ci szczęka opadnie tak jak mnie kiedys;)
tek tak mi się wydaje, że rzeźnikiem jest ten doktorek bi!!
PS. odcinek był rewelacujny!
Zlituj sie człowieku :) tylko ten cholerny rzeźnik trzyma mnie do nocy przed telewizorem, poza nim nic mnie za bardzo w tym serialu nie kręci....