PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=128766}

Bez skazy

Nip/Tuck
2003 - 2010
7,7 6,2 tys. ocen
7,7 10 1 6207
8,0 3 krytyków
Bez skazy
powrót do forum serialu Bez skazy

Najprawdopodobniej wrobiła go ta policjantka. Ten odcinek tak mi zmrozil krew w zyłach ze dosłownie zacisłem zęby z napięcia.

niestety wyszło na jaw ze sean i jego zona oraz ta pani z ich kliniki nie sa warci zaufania. najciekawsze było to ze ten biseksualny lekarz który raczej wydawał się byc niezbyt przyjemny a jednak wierzył w jego niewinność.

myślę ze rzeźnikiem jest ktoś z otoczenia christiana , moze nawet tten bi doktorek ,bo to by siezgadzało ,chris został zgwałcony itd.

najlepsze w tym odcinku były dwie wstawki - gdy chris budzi się w łózku i okazuje się pozornie ze mu siewszystko sniło oraz gdy na końcu rzeźnik zaaakował i padło na panią deektyw.

ps. ja bym jej nie pomagał ,teraz będzie miala wyraźniejszy uśmiech. zasłuzyła na karę bo była niegrzeczną dziewczynką.

ocenił(a) serial na 10
john_rambo_2

no może to byc ten bi doktorek albo ta osoba która operowali w tym odcinku taka dziwna mi sie wydaje

ocenił(a) serial na 10
jetli22

coś ci się chyba pomyliło to jest chyba 5 odcinek a nie 8

jetli22

aż mnie zaciekawiłeś zeby sprawdzić ale wydaje mi się ze 8 odcinek .skoro poprzedni był 7 . wyczytałem to na tv.onet.pl

jetli22

faktycznie 5 odcinek ......................

john_rambo_2

odpowiem sam na swój post bo zastanawia mnie jedna abstrakcyjna rzecz.

- jakim cudem stwierdzono ze ta prezerwatywa nalezy do christiana?
nie czaje? policja ma DNA wszystkich obywateli czy co?

nie ma innej opcji niz policjantka która wrobila go . bycmoze rzeźnik jest sprawiedliwym sędzią-okaleczył chrisa bo jest próżny i pusty , ta laske z usmiechem co sobie sama zrobila bo sama najwidoczniej tego chciala , policjantkę bo skłamała!

john_rambo_2

Cudem takim, ze w momencie jak aresztowali Christiana to obcieli mu paznokcie, wlasnie po to by pobrac DNA (swoja droga nie latwiej bylo sline na wacik?)
PS. Fajny odcinek i serial tez w porzo!

ask20

no wiem ale na jakiej podstawie go aresztowali?

bo co? bo policjantka poznała rozmiar kutasa i barwe spermy ? i stwierdazila ze to chris...

"mamy prezerwatywe to napewno doktorek playboy który mnie rżnął"

to sie nei trzyma kupy , zeby kogos zatrzymać w taki sposob trzeba mieć NAJPIERW dowód ....a to ze sperma okazała się JEGO to dopiero po badaniu i po zatrzymaniu więc to paranoja.

ciesze sie ze rzeźnik pociął te dziwkę.

ask20

no wiem ale na jakiej podstawie go aresztowali?

bo co? bo policjantka poznała rozmiar kutasa i barwe spermy ? i stwierdazila ze to chris...

"mamy prezerwatywe to napewno doktorek playboy który mnie rżnął"

to sie nei trzyma kupy , zeby kogos zatrzymać w taki sposob trzeba mieć NAJPIERW dowód ....a to ze sperma okazała się JEGO to dopiero po badaniu i po zatrzymaniu więc to paranoja.

ciesze sie ze rzeźnik pociął te dziwkę.

ocenił(a) serial na 9
john_rambo_2

oglądaj dalej a wszystkiego się dowiesz :)
wszystko jest bardziej skomplikowane niż by ci się mogło wydawać, a jak już się dowiesz co i jak to ci szczęka opadnie tak jak mnie kiedys;)

ocenił(a) serial na 10
john_rambo_2

tek tak mi się wydaje, że rzeźnikiem jest ten doktorek bi!!

PS. odcinek był rewelacujny!

justine0888

A ja wiem kto jest rzeźnikiem, ale nie powiem :)

Albertino

Zlituj sie człowieku :) tylko ten cholerny rzeźnik trzyma mnie do nocy przed telewizorem, poza nim nic mnie za bardzo w tym serialu nie kręci....

Annash

Ha! i już wiem :) znalejzienie tego w sieci było proste ;)

ocenił(a) serial na 10
john_rambo_2

ja też wiem kto jest carverem. nawet jakbym napisał kto, nie byłoby to wszytsko :P