PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=128766}

Bez skazy

Nip/Tuck
2003 - 2010
7,7 6,2 tys. ocen
7,7 10 1 6200
8,0 3 krytyków
Bez skazy
powrót do forum serialu Bez skazy

początek nowej serii zaspokoił wymagania ;) tak jak poprzednie sezony odcinek równie pikantny. szkoda tylko ze pogrzebu tej grubej pani nie urządził Nate fisher ;) to byłoby całkiem zabawne

john_rambo_2

Pierwszy raz sie wczoraj zetknełam z tym serialem i jakoś mnie nie zachwycił, w dodatku pare razu odwracałam głowe od ekranu, bo obrzydliwości były.

john_rambo_2

Ja nagrałem sobie 1 odcinek 3 serii, neistety mimo nastawienia magnetowidu z czasem na zapas (w końcu długie spoty reklamowe robia swoje)to i tak ucieło mi końcówkę. Możecie napisać co sie działo w scenie w której ta sexowna panidetektyw rozmawiała z Christanem w jego domu, o czym ona mu opowiedziała? Z góry dzięki

ocenił(a) serial na 9
jakuza22

Przyszła do niego do mieszkania. Chciała odtworzyć przebeig wydarzeń. Christian nie chciał tego robić, ona oceniła jego charakter za pomocą tego co i jak ma w mieszkaniu(niezła scena), potem Christian powiedział że jak ona zdardzi swój największy lęk(ból) to zdradzi jej swój i opisze wszystko... Zrobiła to i przeszli do sypialni Christina zaczoł opowiadać jak było, i w pewnym momencie przerwała mu i zaczęła kontynuować niego. Podwinęła spódnice i dosiadła go:) inicjatywe przejmuje Christian i zaczynają zabawe wtedy wchodzi dziewczyna christiana z tekstem "oświadczasz mi sie a później posuwasz inną, co z Tobą jest nie tak??" na to christian kochanie stary christian wrócił( I am back) i zaczeli zabawiać sie w trójkę...

Jak chcesz to mam ten odcinek na kompie z bardzo dobrymi napisami, stuknij na gg to Ci prześle 6345700