.... potrzebuje PL napisy. ma ktos? albo wie skad sciagac? na napiprojekt nie ma, to samo na napisy.info i opensubtitles :((((
Ja tez szukalam napisow i nie ma nigdzie, wiec postanowilam sama przetlumaczyc 1 odc 6 sezonu. Jak skoncze dam znac :)
super :) jak cos to na opensubtitles sa napisy po angielsku, moze to byc pomocne. pzdr!!
ok, w takim ukladzie ja jutro biore sie za tlumaczenie s06e02 a w srode bedzie nowy odc, poczekam az sie ukaza napisy po ang i mozemy sie jakos podzielic, np ja tlumacze poczatku do polowy odc albo odwrotnie. ja do tlumaczenia potrzebuje ang napisy a ty ??
Hehe :D Moze niech kazda z nas tlumaczy po 1 odc. mysle, ze tak bedzie lepiej, bo tlumaczac po pol odcinka mozna sie pogubic itp ;) Rowniez potrzebuje ang napisow, ze sluchu troszke ciezko tlumaczyc.
Ps. Jestem juz na 10 minucie 1 odc :)
teoretycznie masz racje, mozna sie pogubic ale plus jest taki ze te napisy sa zrobione duzo szybciej niz przy jednoosobowym tlumaczeniu. ale ok ty rob e01 ja e02 a jutro pojawi sie e03 i wtedy bedziemy myslec co i kto robi. ja dzis sie wezme za tlumaczenie a Tobie jak idzie??
ach i jeszcze dodam... wlasnie pojawily sie napisy do e01 wiec nie musisz juz tlumaczyc..