Bez skazy
powrót do forum 3 sezonu

Ciekawi mnie czy ktoś z Was słyszał o emisji "Season Three" w Naszej Tvn? Czy coś wiadomo? Z góry dzięki za odzew.

ocenił(a) serial na 9
elbieta_adamczewska1

Odgrzebuję ten temat bo mnie też to ciekawi. Jakiś czas temu widziałem w TELEmaxie zapowiedź 3 sezonu na DVD. Sezon 1 (drugi chyba też) już jest od dawna. Dlatego zastanawiam się czy jeśli każdy może już legalnie (ciekawe kogo na to stać bo mnie na pewno nie) kupić 3 sezon to czy TVN zdecyduje się wyemitować. Powiem szczerze że nie przepadam za serialami i filmami oglądanymi na kompie ale jeśli telewizja nas olewa to trzeba olać telewizję...

ocenił(a) serial na 10
HuntMocy

:| wychodzi na to ze nikt nie wie... a szkoda bo podobno 3 sezon najlepszy jest.

ocenił(a) serial na 9
say

Nie przeczę - sezon trzeci naprawdę jest dobry a zatrzymałem się chyba narazie na piątym odcinku i ciekawie sie zapowiada dalsza część...

ocenił(a) serial na 10
HuntMocy

media2.pl http://media2.pl/rss/media/20324-kolejne-nocne-elementy-ramowki-tvn.html
podalo, ze pierwszy odcinek 3 serii 28lutego o 23:15, kolejne o 0:15

ocenił(a) serial na 10
elbieta_adamczewska1

Ja właśnie skończyłem oglądac ostatni odcinek 4 sezonu i według mnie najlepszym i moim ulubionym jest sezon 2 :] Sezon 3 trzyma poziom, ale końcówka jest IMO marna... a co do 4 sezonu to jest w porządku, a nawet bardzo w porządku :] a to głównie dzięki licznym powrotom postaci z poprzednich sezonów. Mały SPOILER:

Ach ten Escobar znów namieszał w życiu naszych chirurgów :]

wonchacz

Od 6 marca 2007r. premiera 3 sezonu serialu "Bez skazy". Emisja serialu w każdy wtorek o godzinie 00:15 w TVN.

ocenił(a) serial na 10
jakuza22

jeeeeeeeeeeee :D bardzo mnie to cieszy :)

say

Później już chyba się nie dało. I znów będą płakać, że nikt tego nie ogląda. Przecież to nie jest taki straszny serial, mogliby go dać spokojnie o 22:00.

Albertino

W pełni się zgadzam. TVN zawsze potrafi człowieka dobić. Taki świetny serial puszcza po północy [a ja w środy siedzę 11 lekcji w szkole!], a jakieś bardziewia [czyli imho Kryminalnych] o 20. Choć z drugiej strony lepsze to niż wtorek, 15:00...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
HuntMocy

w pełni się zgadzam. aczkolwiek ja zamierzam obejrzeć każdy odcinek. co prawda też wstaję 6am, ale raz w tygodniu można przespać 4 godziny:) [można nawet mniej przespać i z większą częstotliwością - przetestowane! - a co zabawniejsze, im mniej śpię, tym mniej przysypiam na biologii^^]