Bez skazy
powrót do forum 4 sezonu

Mam pytanie dotyczące treści tegoż sezonu. Pojawia się w nim Michelle. A wraz z nią niejaka James. W jaki sposób Michelle podpadła tej James? Wiem, że chodziło o coś z przeszczepami organów, ale czy mógłby ktoś lepiej opisać ten wątek?

Anima_Sola

No wiec, James byla kiedys szefowa Michelle! A dokkladnie Michelle pochodzila z ubogiej rodziny, James byla jej szansza na lepszy byt. James finansowala jej studia (medyczne) a Michelle w zamian byla tak jakby prostytutka. Gdy jednak wyszlo na jaw czym tak naprawde zajmuje sie James, Michelle zrezygnowala. Poznala wtedy tego dziadka i sie z nim ozenila. Dziadek naturalnie nie wiedzial o przeszlosci Michelle, dlatego wlasnie James szantazowala Michelle. Dla ciekawosci dodam, ze Jamesa tak naprawde pracowala dla Escobara Galardo (to ten mafozo z pierwszej serii, pojawil sie w ostatnim odcinku i jeszcze w ktoryms 4 serii)

Bee_Jay_2

w sumie to już się dowiedziałam o co chodziło z James:) ale miło, że ktoś zauważył ten topic.
co znaczy 'tak jakby prostytutką'? bo z tego, co wiem, to jej profesja z sexem mało miała wspólnego... nie chciałeś zdradzać fabuły?:>