PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=607039}

Bez tajemnic

2011 - 2013
7,7 12 tys. ocen
7,7 10 1 12059
6,5 4 krytyków
Bez tajemnic
powrót do forum serialu Bez tajemnic

1 odcinek

ocenił(a) serial na 6

jestem wielkim fanem In Treatment, polska wersja na jego tle jak na razie jest bardzo dobra, nie nudzi jak wiekszosc typowych remakow, ciezko powiedziec cos wiecej na temat 1 odcinka- trzeba zobaczyc tygodniowa sesje, ale po zapowiedziach widac ze bedzie naprawde dobrze.

użytkownik usunięty
Flaj

Przed obejrzeniem tego odc pomyślałem że kolejna produkcja In Treatment będzie albo totalną klapą albo przełomem. Nie rozczarowałem się zapowiada się na prawdę dobrze. Miałem ochotę oglądać to bez końca, na prawdę przyjemnie się mi to oglądało. Nawet budziło we mnie duże emocje to dziwne kiedy ogląda się tylko rozmowę dwojga ludzi.

Miałem dokladnie takie same odczucia, aż nie wierzyłem, że serial w którym de facto nie ma żadnej akcji może dostarczyć tylu emocji!!! Świetny odcinek, ale dzisiaj była wersja rozszerzona, reżyserska z okazji prapremiery. Jutro też obejrzę, żeby porównac co dziś było in addition.

woyage1

Odcinek nie wydawał wam się sztuczny? Dialogi, cała sytuacja, Weronika (bardziej) i Andrzej. Zastanawiam się, czy to ja jestem uprzedzona do polskich produkcji albo może nieprzyzwyczajona/bardziej wyczulona na szczegóły, jeśli dialog jest prowadzony w języku polskim, czy może rzeczywiście tak było. Wszystkie te zarzuty mam tylko w porównaniu do amerykańskiej wersji (izraelskiej nie widziałam), wydaje mi się uboższa (emocjonalnie, dialogowo, aktorsko), w porównaniu do innych polskich produkcji było bardzo dobrze, interesująco, nowatorsko. Jestem ciekawa następnych odcinków/pacjentów.

użytkownik usunięty
eeyore_mail

Dialogi były dobre i ciekawe. Weronika zwierzająca się z psychoterapeucie z najbardziej wstydliwych i kontrowersyjnych kwestii, miała taki irytująco szczery wręcz szyderczy uśmieszek nie tracąc przy tym szczypty tajemniczości.

ocenił(a) serial na 6

Daroslaw52 - tak poza tematem - jesli chcesz swietny film gdzie rozmawiaja tylko 2 osoby to obczaj sobie The Sunset Limited z Tommy Lee Jonesem i L. Jacksonem. Film a raczej sztuka jest na podstawie książki Cormacka McCarthy'ego. I Sunset Limited produkowało także HBO.

użytkownik usunięty
Flaj

Dziękuję ci, postaram się obejrzeć :) Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 6

Dzięki za świetną rekomendacje, również jestem wielkim fanem In Treatment ( widziałem wszystkie sezony równo z emisją).
Bardzo ciężko mi obiektywnie ocenić polską wersje, wstrzymam się z oceną do momentu gdy wszystkich "klientów" przerobią.
I Janda oczywiście ;)