PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=607039}

Bez tajemnic

2011 - 2013
7,7 12 tys. ocen
7,7 10 1 12059
6,5 4 krytyków
Bez tajemnic
powrót do forum serialu Bez tajemnic

3 sezon !!!

ocenił(a) serial na 7

jak oceniacie 1 odcinek ?

ocenił(a) serial na 8
aktyw23

Strasznie krótki !

ocenił(a) serial na 7
sylsob1

Na szczęście leci codziennie. Ciekawe co dzisiaj pokaże Celińska.

ocenił(a) serial na 10
aktyw23

Na HBOgo można obejrzeć pierwsze pięć odcinków z miejsca. Celińka (Janina) jak na razie wydaje mi się najbardziej interesująca. Ciekawa jestem czy pójdą w stronę wiernej kalki przypadku Sunila z trzeciego sezonu "In treatment", bo jest sporo analogii, czy coś bardziej zakombinują.

ocenił(a) serial na 7
ilsa333

dzięki za info. myślałem, że wrzucą te 5 odcinków po premierze w TV i nie zaglądałem nawet na ich stronę. biorę się za oglądanie.

ocenił(a) serial na 9
aktyw23

obejrzałem wszystkie dostępne odcinki na HBO GO. Najciekawsza postać: Janina Ptak. Celińska niesamowita w roli, chyba będzie mi się podobać tak samo albo jeszcze bardziej od terapii Szymona Kowalczyka. W miarę ciekawa Małgorzata. Ciekaw jestem, jak ją rozwiną. Ksiądz meeeega nudny.

ocenił(a) serial na 8
RoztockiBlues

Ksiądz się rozwinie jeszcze

ocenił(a) serial na 9
czesiol

mam nadzieję.

ocenił(a) serial na 8
RoztockiBlues

Poza tym serial jest tak skonstruowany, że można opuszczać dni, które się nie widzą dla nas. Dlatego też ja opuszczę sobie środy, może wrócę do nich, jak będzie komplet.

ocenił(a) serial na 10
czesiol

bardzo rozczarował mnie brak Jandy :(

ocenił(a) serial na 8
kasiaosiedmiutwarzach

w drugim sezonie ewidentnie się pożegnał Andrzej z nią. Ona nie mogła już być jego superwizorem, gdyż zaczęła sięgać za granicę pracy, a życia. Czego do siebie jako profesjonalistka nie mogła dopuścić. W porównaniu do Andrzeja, który wiąże się emocjonalnie z pacjentami. Być może się jeszcze pojawi kto wie. Andrzej może spotka się z nią u Tomasza, albo zamiast Tomasza się pojawi ona. Ciężko stwierdzić po pierwszym tygodniu "terapii"

ocenił(a) serial na 9
aktyw23

Pod względem pacjentów to dla mnie najciekawszy z sezonów, natomiast odcinków ze Stuhrem w ogóle nie chce mi się oglądać.

ocenił(a) serial na 7
Melomanka

Mam podobnie.

Melomanka

Myślę dokładnie tak samo. Nawet nie chodzi o to, że on jakoś źle gra czy coś... tylko po prostu on mi nie pasuje do tej roli. I nie podoba mi się to miejsce, w którym przyjmuje Andrzeja. Jest takie przesadzone i mało realne moim zdaniem. Te baletnice nadają pewnego patosu, który nie koniecznie jest potrzebny w tej sytuacji. Ale za to inni pacjenci - rewelacja, zwłaszcza Małgorzata.

ocenił(a) serial na 7
aktyw23

mam pytanie dla wnikliwych (albo tych, którzy oglądali wersję z lepszym nagłośnieniem ;) odc. 19, sezon 3, minuta 24 - co mówi dziewczyna księdza o tej "innej kobiecie"? kim ona jest? ktoś to usłyszał/zrozumiał co powiedziała?

ocenił(a) serial na 7
jadziolek

Mówi tylko tyle, że ta inna kobieta była, jest i będzie. Więcej nic nie mówi bo wychodzi z gabinet.

ocenił(a) serial na 7
aktyw23

Dzięki za odpowiedź. Mi chodzi dokładnie o jedno słowo, które pada tuż przed tymi słowami, ale może to nic ważnego. Zobaczymy w następnym odcinku jak temat się rozwinie ;)