PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=607039}

Bez tajemnic

2011 - 2013
7,7 12 tys. ocen
7,7 10 1 12015
6,5 4 krytyków
Bez tajemnic
powrót do forum serialu Bez tajemnic

Boję się....

ocenił(a) serial na 5

In Treatment uwielbiam. Cudownie intelektualna rozrywka.Z drugiej strony problemy tak realne i grane z takim zacięciem, że ten serial dotyka emocjonalnie Wspaniali aktorzy i gra aktorska. Czy podołają temu Polacy ? Oby, tak potencjał jest. A ja wciąż marzę by odnaleźć napisy do BeTipul

Innna

dokladnie! tez sie boje, nie mam hbo, wiec w razie czego nie zawiode sie dopoki nie zdecyduje sie zdobyc tego serialu... chociaz szczerze powiedziawszy, tego serialu nie da sie zrobic, jezeli do tego sie ktos nie przylozy i tworcy chyba musieli byc swiadomi czego sie podejmuja... wiec jest jakas nadzieja, ze nie skonczy sei katastrofa

wissenna

Też nie mam HBO ;) Ale jak tak patrzę na obsadę, twórców, to stwierdzam, że to się po prostu nie może nie udać. Jestem w trakcie oglądania "In treatment" i szczerze nie mogę się doczekać na polską wersję (mimo strachu, że faktycznie coś pójdzie nie tak)... Jak będzie, zobaczymy jesienią.

Pozdrawiam!

użytkownik usunięty
Innna

A ja nie rozumiem, o co właściwie w tym serialu chodzi. Czemu kręci się polską wersję czegoś, co ponoć jest dobre w oryginale, tak jak Amerykanie muszą wszystko azjatyckie nakręcić od nowa, żeby nie czytać napisów? Czy tamta wersja porusza tematykę abstrakcyjną dla Polaków? Nie chodzi mi o to, żeby z góry skrytykować, po prostu się dziwię.

ocenił(a) serial na 7

Ostatecznie wersja amerykańska to też remake izraelskiej ;) Zresztą bardzo dobry, może dlatego, że mało amerykański właśnie...