PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=607039}

Bez tajemnic

2011 - 2013
7,7 12 tys. ocen
7,7 10 1 12059
6,5 4 krytyków
Bez tajemnic
powrót do forum serialu Bez tajemnic

Zastanawiam się, czy ktoś jeszcze zauważył, że supewizor Andrzeja w trzeciej serii (M. Stuhr) był jednocześnie jego pacjentem pod koniec serii drugiej, w odcinku w którym Gustaw (Gajos) przychodzi do Andrzeja niezapowiedziany. Serial jest wspaniały, ale denerwuje mnie takie niedopatrzenie. Uważam, że jest trochę nieprofesjonalne...

emilka_12_12

Słuszna uwaga, ale nie jest to błąd.
Jest to wyjaśnione w trzecim sezonie w dość żartobliwym tonie. Z tego co pamiętam, Wolski wspomina o tym wydarzeniu z sezonu drugiego, a Stuhr o swoim śnie o spadaniu. Obydwaj się do siebie uśmiechają, a wraz z nimi spostrzegawczy widz. ;)
Pozdrawiam.

emilka_12_12

Dodam, że wtedy Stuhr się jeszcze uczył fachu i to Andrzej pełnił rolę jakby jego superwizora.
To dobrze, że dzielisz się tym spostrzeżeniem, ale warto do końca sprawdzić temat zanim wysnuje się nieprawdziwe wnioski.
Pozdrawiam raz jeszcze. ;)

PS Lepsza była ta baba co zostawiła czajnik na gazie. xD

ocenił(a) serial na 8
Kulfonidas

Tak, masz rację. Potem się zorientowałam, że popełniłam błąd, ale nie bardzo wiedziałam jak usunąć temat.
Wesołych Świąt! :)

emilka_12_12

Spoko i nawzajem. :)

emilka_12_12

Cieszy mnie także, że otwarcie i uprzejmie (normalnie) mi odpowiedziałaś, a nie tak jak dzieci neo, których dywagacje prowadzą jedynie do obrażania się nawzajem.

Miło. :)

ocenił(a) serial na 8
Kulfonidas

Potrafię otwarcie przyznać się do błędu, gdy go popełniam i staram się zachować kulturę, także w Internecie. Nick powinien reprezentować Internautę, a nie usprawiedliwiać jego negatywne zachowanie. Miło mi, że zostałam z tego powodu doceniona :).

ocenił(a) serial na 8
emilka_12_12

Aha, mój Nick mógł Cię zmylić, nie mam 12 lat, może dlatego wiem jak znosić konstruktywną krytykę. Bardzo żałuję, że wiele osób myśli, że anonimowość daje im prawo do chamstwa i braku kultury. Na szczęście są wyjątki :).