Na Like Page Bez tajemnic HBO na Facebooku. Można zajrzec na pulpit psychoterapuety i szukac odpowiedzi na zadane pytania, podobno mają być fajne nagrody, które sami wybierzemy. Gracie?
Też nie mam i coraz częściej wyklucza mnie to z brania udziału w jakichś konkursach. No trudno.
Ja zalozylem swego czasu na prosbe dziewczyny - chciała ustawić sobie status, że jest ze mną w zzwiązku. Dałem się namówić, związek nie przetrwał i tak zostałem z tym Facebookiem niczym Himmilsbach z angielskim :D No ale trudno odmówić fejsowi plusów, jak fanpejdże tematyczne czy takie zabawy jak ta z "Bez tajemnic". Musiałem się niexle naszukać, żeby znaleźć na pulpicie Wolskiego opinie psychologiczną o Zosi.
Grrrrrrr. Nie wytrzymałem i zajrzałem z ciekawości ;)
Zrobiłem ten test dwa razy, tak samo odpowiedziałem i za pierwszym razem mi wyszła Lewicka a za drugim Wolski ;)
Edit. A jednak nie odpowiedziałem tak samo, inaczej odpowiedziałem raz przy tym o zażywaniu leków przeciwbólowych przez pomyłkę, jak dałem że nie zażywam w bólu to mi Wolski wyskoczył ;) Męczennika z niego zrobili, heh.
Ha ha :-) No widzisz a ja się dziwię skąd ta Zosia u mnie, choć przyznam, że budzi we mnie sympatię :-)
Może ja też ten test zrobię raz jeszcze, a powiedz mi, gdzie szukać pytania konkursowego?
Posłuchałam sobie muzyki i poczytałam (myślę, iż "Charaktery" nie są tam przypadkowe, zapewne zasięgano opinii psychologicznej, chyba,. że się mylę, tak na marginesie prenumeruję to pismo)
Nie interesował mnie konkurs zbytnio więc Ci nie powiem ;) Ale masa w tym marketingu i samo-promocji z tego co widziałem.