PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=607039}

Bez tajemnic

2011 - 2013
7,7 12 tys. ocen
7,7 10 1 12059
6,5 4 krytyków
Bez tajemnic
powrót do forum serialu Bez tajemnic

Na Like Page Bez tajemnic HBO na Facebooku. Można zajrzec na pulpit psychoterapuety i szukac odpowiedzi na zadane pytania, podobno mają być fajne nagrody, które sami wybierzemy. Gracie?

ocenił(a) serial na 6
woyage1

Nie.

ocenił(a) serial na 8
woyage1

Nie, bo nie mam konta na facebooku.

użytkownik usunięty
adrianek2501

Też nie mam i coraz częściej wyklucza mnie to z brania udziału w jakichś konkursach. No trudno.

Ja zalozylem swego czasu na prosbe dziewczyny - chciała ustawić sobie status, że jest ze mną w zzwiązku. Dałem się namówić, związek nie przetrwał i tak zostałem z tym Facebookiem niczym Himmilsbach z angielskim :D No ale trudno odmówić fejsowi plusów, jak fanpejdże tematyczne czy takie zabawy jak ta z "Bez tajemnic". Musiałem się niexle naszukać, żeby znaleźć na pulpicie Wolskiego opinie psychologiczną o Zosi.

woyage1

A co też Ci w teście wyszła Zosia? :-)

ocenił(a) serial na 6
Shui

Grrrrrrr. Nie wytrzymałem i zajrzałem z ciekawości ;)
Zrobiłem ten test dwa razy, tak samo odpowiedziałem i za pierwszym razem mi wyszła Lewicka a za drugim Wolski ;)

ocenił(a) serial na 6
Unbother

Edit. A jednak nie odpowiedziałem tak samo, inaczej odpowiedziałem raz przy tym o zażywaniu leków przeciwbólowych przez pomyłkę, jak dałem że nie zażywam w bólu to mi Wolski wyskoczył ;) Męczennika z niego zrobili, heh.

Unbother

Ha ha :-) No widzisz a ja się dziwię skąd ta Zosia u mnie, choć przyznam, że budzi we mnie sympatię :-)
Może ja też ten test zrobię raz jeszcze, a powiedz mi, gdzie szukać pytania konkursowego?
Posłuchałam sobie muzyki i poczytałam (myślę, iż "Charaktery" nie są tam przypadkowe, zapewne zasięgano opinii psychologicznej, chyba,. że się mylę, tak na marginesie prenumeruję to pismo)

ocenił(a) serial na 6
Shui

Nie interesował mnie konkurs zbytnio więc Ci nie powiem ;) Ale masa w tym marketingu i samo-promocji z tego co widziałem.

Unbother

Rozumiem, dziękuję.

Shui

No cała promocja serialu zasługuje na pochwałę. Co hbo to hbo jednak :) w Polsce też trzymają wysoki poziom :) ostatnio wypuścili to: http://www.youtube.com/watch?v=V5zF3bljz-0 świetny pomysł :)