Od początku drugiego sezonu już od pierwszego odcinka i jej historia jest dość ciekawa. ale trzeba czekać co tydzień do poniedziałku.
Przyznam szczerze, że nie przepadałam za nią... Zawsze wydawała mi się zimna, wyniosła, niedostępna... Oglądam zawsze w soboty wszystkie 4 odcinku z całego tygodnia (opuszczam ten wtorkowy). Po tych kilku odcinkach, muszę stwierdzić, że poniedziałkowy lubię najbardziej. Może to przez postać którą gra, może wydaje mi się najbliższa z tych wszystkich. A może po prostu dlatego, że Cielecka staneła na wysokości zadania i świetnie porusza emocjami... ?
Poza tym czwartkowy no i oczywiście piątkowy odcinek z Jandą. Julii Kijowskiej jakoś wcześniej nie zauważyłam, mimo że oglądałam Boisko bezdomnych, Wenecję, W ciemności czy ten 0_1_ (juz nawet nie pamietam o czym był), ale może to moja wina, bo tu faktycznie -szacunek :) Jest bardzo charakterystyczna, wyrazista - pewnie będzie miała oddanych zwolenników i zajadłych wrogów heh ;)
Niespodziewanie ten odcinek z p. Januszem Gajosem, którego uwielbiam jako aktora... jakoś tak, kurcze nie wiem... coś mi nie gra...