reklamowany naprawde fajnie i ciekawie. Ale po obejrzeniu kilku odcinkow wysiadlam. Nie na moje nerwy:) Zeby chociaz te rozmowy byly ciekawe. Z mojego punktu widzenia nudne jak flaki z olejem. A mozna bylo ciekawie pokazac relacje psycholog-pacjent, rozmowy i problemy samego psychoterapeuty. Dla mnie strata czasu,
Zgadzam się z powyższym, porażająco nudny...Lubię zamierzone dłużyzny i analizę psychologiczną w dialogach, ale tutaj wieje nudą po prostu i tyle. Jedynie Dorociński jak zwykle zrobił pięknie zagrał, Bela koszmarna, gra, jak w kółku teatralnym : ( Szkoda, bo HBO oczekiwałam czegoś na wysokim poziomie.
Mnie dodatkowo odpycha jeszcze Janda. Nie moge sie do niej przekonac. Pewnie zaraz poleca gromy z nieba, ze to genialna aktorka. Dla mnie jest jakas taka...za bardzo emocjonalna, "zamaszysta", taka ..nie wiem jak to nazwac. Taka wiecznie zaglebiajaca sie cala soba w dane zagadnienie i wiecznie potrzasajaca glowa. Nie cierpie ogladac filmow i przedstawien z jej udzialem. Rewelacyjnie sparodiowala ja Kwiatkowska u Szymona. Pokazali tak dokladnie wszystko to co mnie w tej kobiecie irytuje. Przez to jakos ciezki mi docenic jej talent.
ja rozumiem, że janda może irytować niektórych swoją osobą, ale nie możesz powiedzieć, że jest złą aktorką, ani umieścić jej obok cichopków i mroczków.
Nigdzie nie napisalam, ze jest zla aktorka:) Napisalam, ze absolutnie mi nie odpowiada z ww. powodow i zachowan. Nie twierdze tez, ze jest na rowni z Mroczkami. Nie wyciagaj zbyt wiele wnioskow z mojej wypowiedzi. Po prostu zakonczmy moje zdanie dokladnie na tym co napisalam wyzej. Nic wiecej o niej nie mysle. Nie twierdze, ze jest zla, ale tez nie pochwale jej warsztatu, bo to absolutnie nie moja bajka, wrazliwosc i moj gust. To tyle:) Pozdrawiam:)
Bo Janda gra Jandą - i nie potrafi grac inaczej. Jej gra jest strasznie sztuczna, patetyczna, przerysowana - taj jej się zrobiło od czasu gdy grała H. Modrzejewską. Wtedy to pasowało do roli ale obecnie zionie przedwojennym teatrem.
Nudne? Serial jest dla ludzi bardziej ambitniejszych, a nie dla dzieci którzy nie potrafią zrozumieć tego serialu.
Co do dzieci to zgadzam sie, ze nie powinny tego serialu ogladac. Jesli chodzi o ludzi ambitnych to wiesz ciezko mi ciebie przekonywac...Uzywasz oklepanego argumentu, ktory ma udowodnic, ze ambitni polubia ten serial, reszta idiotow go nie polubi, nie zrozumie. Coz na takie podejscie nie mam odpowiedzi:) Pozdrawiam zatem.
Typowo filmwebowy kontrargument. Jak kogoś coś nie przekonuje, to znaczy, że nie rozumie, nie dorósł albo jest za głupi. Na tym forum ten argument jest tak oklepany, że nikogo tym nie przekonasz.
Ja mimo że nie przepadam za serialami ten oglądam z ogromną przyjemnością i już nie mogę się doczekać drugiego sezonu.Wcale nie uważam się za kogoś ambitnego i lepszego od innych,po prostu serial przypadł mi do gustu duża w tym zasługa pana Radziwiłowicza i pozostałych aktorów. :)