PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=607039}

Bez tajemnic

2011 - 2013
7,7 12 tys. ocen
7,7 10 1 12059
6,5 4 krytyków
Bez tajemnic
powrót do forum serialu Bez tajemnic

Serial jest dosyć dobry, naprawdę jeden z lepszych jeśli chodzi o polskie warunki.
Mianowicie ciekawi mnie ile pierwszy sezon będzie liczył odcinków ktoś wie? I czy będzie drugi sezon czy to zamknięta historia w 1 sezonie?

ocenił(a) serial na 9
rasdel

Sezon pierwszy będzie miał 45 odcinków, w których wszystko się wyjaśni (czyli zostanie zamknięta akcja).
O 2 sezonie na razie nic nie wiemy, ale ja mam nadzieję, że skoro cieszy się uznaniem, to coś zrobią :)

rasdel

zadne polskie warunki, jest totalną kopią amerykańskiej wersji... nieudaną do tego kopią moim zdaniem, sztywność gry - aż do porzygu... dla mnie pomyłka.

anuta

Może dla Ciebie. Ja amerykańskiej wersji nie oglądałem i chyba dobrze, bo to nie na tym polega by te dwa seriale porównywać.

ocenił(a) serial na 2
rasdel

Rasdel, porównać te 2 seriale to jak postawić obok siebie trampki z bazaru i Adidasy. Niby w obu możesz chodzić, ale po co wybierać szajs?

StefanDedal

Bo miesięcznie płace za ten szajs i serial mi się spodobał. Nie zawsze pochodzisz tyle w adidasach co w trampkach z bazarku :)

rasdel

Ludzie uspokójcie się:) Właśnie sobie ściągnąłem dla porównania parę odcinków wersji amerykańskiej. Fakt, polska jest dokładną kopia ale wg mnie wcale nie gorsza. W amerykańskiej paru aktorów gra lepiej ale są role przy których szala leci na stronę polską i to raczej nie podlega dyskusji, Dorociński jest dużo lepszy niż jego czarnoskóry odpowiednik, Radwan i Simlat też są wg mnie lepsi. Terapeuta jest bardzo podobny nie jestem w stanie powiedzieć kto gra lepiej. Trzeba też wziąć pod uwagę to, że ludzie jednak się zachowują trochę inaczej w Polsce inaczej w Stanach, różnice kulturowe i takie tam. Dlatego aż tak przyrównać postaci się nie da ale wg mnie jest to jedna z lepiej zagranych polskich produkcji ostatnich lat. Dorociński rewelka, syn głównego bohatera(nie wiem jak nazywa się aktor) też bardzo ładnie przycisnął tydzień temu.
Dlatego właśnie nie rozumiem tej jazdy ze strony niektórych;]

StefanDedal

o to to to, dobre porownanie! :)

rasdel

jak powiedzialam, dla mnie. Tu nie porownuje 2 seriali ale oryginal i kopie. Wiec nie da sie uniknac tego po obejrzeniu obu.