Serial jest rewelacyjny! Gra aktorów doskonała. Nie rozumiem za co go krytykujecie ? Opiera się na dialogach i to jest genialne.
ja też uwielbiam. Znalazłam amerykańską wersję ale nie oglądam bo nie chcę wiedzieć co się będzie działo u nas :)
Większość osób go ocenia przez pryzmat Amerykańskiej Wersji nazwanej "the treatment" osobiście. Oglądam polską wersję na bierząco, a amerykańską z ulubionymi postaciami, czyli z Laurą w polskiej wersji Weroniką, i Sophie u nas Zośką. To co mi się podoba w amerykańskiej wersji bardziej jest to, że główny bohater mimo zmęczenia życiem nie specjalnie to ukazuje, tak jak jest to u nas.
czesiol masz porównanie więc zapytam. Czy polska wersja jest dokładną kopią amerykańskiej?
Nie, znaczy dialogi są niemal idealne, ale są różnice takie jak np. Szymon przynosi herbatę, w amerykańskiej wersji jest to kawa. Jak była ta impreza Zosi to nie było mowy o tym co piła. W amerykańskiej wersji mówiła, że się urżnęła Tequillą, no i wiele innych takich. Różnice są banalne, ale swoje rzutuję. Także nie warto oglądać jednej i drugiej na raz tak jak ja to robię. Odradzam ;)
aż się boje zapytać czy będzie coś między Andrzejem a Weroniką... jeśli nie chcesz nie zdradzaj ale mnie to męczy!
no i...???!!! widziałam taki skrót Weroniki na YT i coś tam niby się miedzy nimi zmieniło ale nadal nie jestem przekonana
Uwaga Spojleruje!!
Andrzej powie jej co czuje, ona będzie chciała go pocałować, ale ten ja powstrzyma mówiąc, że przestała potrafić kochać bez seksu, zaczną się przytulać, i skończy się tylko na całusie w czoło, Tak przynajmniej to wygląda ze strony Amerykańskiej, a Polska interpretacja może być dowolna ;)
czyli jej powie no w końcu! ale jak się domyślam ta Laura jest tylko w pierwszym sezonie czy tak daleko nie zabrnąłeś jeszcze?
ciekawe jaki mają kontrakt? Chociaż patrząc na ten serial (nieudany zresztą)"Wszyscy Kochają Romana" który był w tvn to mimo kontraktu zawiesili realizacje więc nie wiem jak to będzie w tym wypadku?
Mi też się bardzo podoba , coś nowego i mądrego - wartego uwagi . I mam nadzieję że się utrzyma ,