PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=500917}

Białe kołnierzyki

White Collar
2009 - 2014
7,9 34 tys. ocen
7,9 10 1 33879
4,5 4 krytyków
Białe kołnierzyki
powrót do forum serialu Białe kołnierzyki

nie łapie 

ocenił(a) serial na 10

połowe rzeczy o Kate na początkach odcinków serialu nie było. WTF?
I czy są inne numeracje seriali czy coś? online odcinki po polsku jeden albo dwa do tyłu niz te z napisami

anaGirl123

Dasz wiarę, że ja w ogóle nie zrozumiałam o co Ci chodzi?

ocenił(a) serial na 10
Claudia92

huh. Na początku któregoś odcinka jest scena że Neal spotkał Kate i biegł za nią po moście? i jakieś zdjęcie z pierścieniem. nie było tego podczas tych 42 minut odcinków wcześnieszych.
a online są pogmatwane odcinki. czasami są dwa różne odc podane w tytule odc jako jeden

anaGirl123

Kojarzę odcinek w którym Neal wbiegł za Kate na most, ale to nie było na początku, tylko na końcu odcinka, więc teraz zgłupiałam O.o
Co do pogmatwanych odcinków, to na jakiej/jakich stronach oglądasz White Collar?

ocenił(a) serial na 10
Claudia92

początkowo na i i t v ale zauważyłam że odc z napisami są inne niż te z lektorem. o tę scenę z mostem chodzi o to że na początkach jest jako urywek a we wcześniejszych nie było nic takiego. chyba że przeskoczyłam jakiś odc ;/

anaGirl123

Pamiętam tylko jedną scenę dotyczącą mostu i to chyba był piąty odcinek pierwszego sezonu. Ale Kate nie było dużo w pierwszych dwóch sezonach, więc nawet jeśli coś przeoczyłaś, to nie masz czego roztrząsać. Cały czas uciekała, sama czasami nie wiedziałam o co chodzi, więc nie dziw się, że Tobie się poplątało :)
Co do i i t v, to nie jest zbyt dobra strona. Idzie się tam zgubić i nie wszystkie odcinki mają lektora, więc może pozaglądaj na inne strony typu t w o j e - s e r i a l e, czy k i n o m a n i a k. t v :)

ocenił(a) serial na 10
Claudia92

o ja się cieszę że nie ma lektora :) wole ogl po ang albo z napisami:) akcent Neala i te sprawy ♥

anaGirl123

Ja niestety nie potrafię cieszyć się samym akcentem i mimo znajomości języka, muszę oglądać z lektorem, żeby móc swobodnie patrzeć :) twarz Neala i te sprawy :D

ocenił(a) serial na 10
anaGirl123

już wiem dlaczego mi tak coś umknęło... podobno na niektórych stronach brakuje dwóch odcinków(co jest dziwne bo ja ogl 14 a na filmwebie pisze że sezon 1 ma 14 ale nie wiem)

anaGirl123

Nie tylko brakuje odcinków, co brakuje sezonu/ów. Ale dobrze, że się odnalazłaś i tak, sezon pierwszy ma 14 odcinków :)

ocenił(a) serial na 10
Claudia92

w sensie że obcieli Neala o całe 16 odc?! KOSZMAR!

anaGirl123

Chodzi Ci o te 14 odcinków zamiast 16?

ocenił(a) serial na 10
Claudia92

nie
"Nie tylko brakuje odcinków, co brakuje sezonu/ów. Ale dobrze, że się odnalazłaś i tak, sezon pierwszy ma 14 odcinków :)"
zrozumiałam ze w niektórych miejscach online dostępne są 3 sezony a nie 4, przez co skrócili oglądanie Neala przez 16 odc(tyle trwa seria), co daje niecałe 11 godz :)

anaGirl123

Ach, w ten sposób :)
No tak, na stronach typu t w o j e - s e r i a l e. t v, nie ma drugiego sezonu, więc trzeba przenosić się gdzie indziej, a szkoda, bo strona jest świetna. Na szczęście net jest cały w tego typu stronach, gdzie serwery pękają od ilości seriali, więc na spokojnie można obejrzeć 4 sezony i dzięki za wytłumaczenie o co Ci chodziło :)

ocenił(a) serial na 10
Claudia92

w którym jesteś sezonie? dopiero skończyłam 2 i nie wiem czemu ale wydaje mi się że Kate żyje i że wymskła się z tego samolotu przed wybuchem bo tak naprawdę nie kochała Neala i była w zmowie z Fowlerem. wiesz o co mi chodzi?

anaGirl123

Aktualnie stoję na końcówce 3 sezonu, ale za niedługo pewnie go skończę i zacznę 4.
Też tak na początku myślałam, bo jak to możliwe, żeby wielka miłość Neala tak po prostu przepadła, ale Kate chyba na dobre zniknęła z serialu, a szkoda, bo zdążyłam ją polubić. Jak zaczniesz trzeci sezon, to dowiesz się, kto ją zabił i dlaczego :)