jest śmieszny. Poza chłopakami to najfajniejsza postać w serialu gra ciara Bravo, mała ma taki wachlarz min że czasami wymiękam. kelly i mama kendalla tez są fajne. co tu dużo gadać dobra obsada i juz
Zgadzam się obsada jest świetna Ciara Bravo wymiata. ;] A po za tym jak można nie lubić takiego serialu. Nie dość że jak już wymieniłaś śmieszny, to jeszcze ciekawy, trochę muzyki w nim jest więc po prostu super. ; )
A najlepsze jest to, że Big Time Rush nie są jedynie tresowanymi pieskami Gustavo, oni potrafią świetnie śpiewać na żywo i to bez dodatkowej pomocy playbacku. Wystarczy im gitara. To się ceni u współczesnych wykonawców ;)
bardzo lubię ich piosenki, ale wykonanie na żywo nie jest ich mocną stroną. wydaje mi się że wyszłoby im lepiej jakby nie tańczyli w czasie śpiewania. mimo to bardzo lubię serial, chłopaków, resztę obsady (chociaż griffin jest irytujący) i ich piosenki w ich wykonaniu.
ja właśnie pisałam o akustycznych wersjach piosenek, kiedy sobie spokojnie siedzą i nie męczą się skomplikowanymi układami choreograficznymi ;P