Żałosny serial, żałosne sceny, żałosne postacie. Żenada. Mam 14 lat, ten serial jest dla takich głupich nastolatek jak ja. Ale mimo, że to jest serial komediowy, to mnie to jakoś za bardzo nie śmieszy. Kolejne ogłupiające ścierwo Nickelodeona. 1/10...
A ja mam 13 lat i myślę tak samo. Ten cały "serial" to jest jeden wielki suchar. Nawet nie chcę ocenić tego na 1/10 bo to i tak zbyt wiele. Z resztą jak i inne programy na Nickelodeon.
OK, sądź co chcesz, ja bardziej niż serial lubię zespół, ok serial czasami jest dziwny, ale skoro ci się nie podoba, to po co tu wchodzisz?
Jednak zdanie (a szczególnie to krytyczne) powinno być poparte słowami ambitniejszymi niż "żałosne"
No i tak w zasadzie to nie uzasadniłaś dlaczego uważasz że serial jest żałosny i co ci się w nim nie podoba
Dobrze, to uzasadnię, dlaczego ten serial jest żałosny:
- gra aktorska - a właściwie jej brak;
- głupie scenki i 'problemy' tych lalusiów;
- te 'dźwięki' przy np. machaniu, komizm;
- pomysły tych śpiewaczków, 'o, zrobimy to w profesjonalny sposób! (chowają się pod kamerę i wyskakują przebrani za jakiś batmanów);
- ten gruby, który ciągle drze mor.dę.
Jest jeszcze wiele innych argumentów, ale jak znam życie, to nie ma po co się produkować, bo i tak mnie shejtujecie.
Ile Wy macie dziewczynki lat, że zachwycacie się takim shitem? Pozdro.
Nie zachwycam się, ale wiem też że nie powinno krytykować się kogoś za jego początki. Chłopaki z Big Time Rush nie są profesjonalnymi aktorami, są przede wszystkim muzykami. Może swojej przyszłości wcale nie chcą wiązać z aktorstwem i to tylko jednorazowa przygoda?
- głupie scenki i 'problemy' tych lalusiów;- A czy nie zauważyłeś że wszystkie komedie młodzieżowe mają podobny schemat? Komedia ma przede wszystkim śmieszyć i być łatwa w odbiorze, zwłaszcza że jest kierowana do dzieci i młodszej młodzieży! Tak więc serial robiony jest pod nich PRZEDE WSZYSTKIM! To nie ma być ambitne kino tylko coś łatwego w odbiorze. Jak ktoś tego nie rozumie, to niech się nie zabiera za oglądanie podobnych seriali, bo nigdy nic nie będzie mu się podobało w takich komedyjkach? Każdy ma swój gust i każdemu podoba się co innego. Jeśli nie lubisz tego serialu to po co się męczysz i oglądasz tylko po to żeby potem skrytykować. Rozumiem że komuś może się coś nie podobać ale dla twojej wiadomości dojrzała krytyka wygląda trochę inaczej, a twoja wypowiedź przesiąknięta jest jadem i tyle... W zasadzie niczego nowego się nie dowiedziałam z twojej wypowiedzi poza tym że nie lubisz tego serialu. Jesli ktoś tutaj hejteruje to właśnie ty :)
I mój drogi, dziewczynko to chyba raczej nie do mnie... Mam 21 lat i bynajmniej nie jestem fanką tego serialu. Też nie wszystko mi się w nim podoba, ale po co mam sie rozpisywać o tym. Jaki to ma sens?
w części się zgadzam teraz na piszę co myślę o postaciach
kendall - beznadziejne brwi ! gdy przyjeżdża Jo to on całuje sie z Lucy potem ucieka , potem wybiera Jo potem głupie sceny typu "kendal całuje Jo chce w usta ale Jo się odwraca i całuje ją w policzek , potem o jejku czemu się odwruciłaś i w ogóle takie głupie sceny są w 3 seri
carlos - on chyba najmniej mnie denerwuje tylko ciągle nosi kask
logan - mądry ale przemądrzały
james - rany jaki głupi 1 wydaje mu się że najlepiej śpiewa , jast niby najprzystojniejszy ale to tylko irytujący nastolatek!!!
"Dobrze, to uzasadnię, dlaczego ten serial jest żałosny:
- gra aktorska - a właściwie jej brak; - gra aktorska, na pewno nie zależy od aktorów tylko scenarzystów , którzy scenariusze piszą...
- głupie scenki i 'problemy' tych lalusiów; - a scenki i problemy to to samo co powyżej + reżyser
- te 'dźwięki' przy np. machaniu, komizm; - widać nie lubisz komedii i nie doceniasz, ale nie krytykuje cię :)
- pomysły tych śpiewaczków, 'o, zrobimy to w profesjonalny sposób! (chowają się pod kamerę i wyskakują przebrani za jakiś batmanów); - bez komentarza.
- ten gruby, który ciągle drze mor.dę. - sprawa scenarzysty
Jest jeszcze wiele innych argumentów, ale jak znam życie, to nie ma po co się produkować, bo i tak mnie shejtujecie.
Ile Wy macie dziewczynki lat, że zachwycacie się takim shitem? Pozdro." - to już przesadziłeś po 1. chłopaki też to oglądają po 2. pozostawię to bez większego komentarza i tyle :)