PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=683574}

Bitten

2014 - 2016
6,6 3,1 tys. ocen
6,6 10 1 3143
Bitten
powrót do forum serialu Bitten

A mnie się podoba...

ocenił(a) serial na 6

Oglądam co tydzień i jeszcze mi się nie znudził, więc jest ok.
Jakiś czas temu czytałam książkę i o ile jeszcze ją dobrze pamiętam, to nie zauważyłam żeby odbiegali znacznie od fabuły.
Aktorzy fajni,co prawda blondzia mi na początku nie spasowała ,ale po kolejnych odcinkach nawet ją polubiłam.
Jedyny mankament do którego mogę się doczepić to kiepskie efekty specjalne. Wilki są co najmniej śmieszne, ale staram się na to nie zwracać uwagi.

aria

Zgadzam się z tą opinią.
Nie zamierzam udawać, że serial jest czymś więcej, niż faktycznie jest, ale oglądam i wcale mi się nie nudzi. Książki nie czytałam, ale mi to nawet nie przeszkadza. Efekty rzeczywiście są kiepskie, ale to nie pierwszy serial, w którym takie są (dla porównania choćby efekty w OUATIW) i nie wymagam od niego nie wiadomo czego. Nastawiłam się na łatwy serial i taki dostałam. Do bohaterów zdążyłam się już przywiązać i nawet było mi żal Antonia. W zasadzie nie ma na chwilę obecną serialu, na który czekałabym niecierpliwie i się nim zachwycała, wszystkie, które oglądam, są takie po prostu "ok", i takie też jest, jak dla mnie, "Bitten".

ocenił(a) serial na 10
little_bird

Zgadzam się z aria i little_bird.
Mam nadzieję że drugi sezon będzie?
Bo rzadko kiedy są fajne seriale.

ocenił(a) serial na 5
aria

Widzę, same odp. kobiet, da się to oglądać dla facetów ? Czy to coś w stylu twilighta ?

ocenił(a) serial na 6
Szarypan

No nie wiem, nie jestem facetem ale zgaduję, że męskiej części MOICH znajomych by się to raczej nie podobało. Ale tu zaznaczam, że chodzi mój krąg znajomych więc trudno mi nie znając osoby ocenić, czy jej się to będzie podobać czy nie.
Najlepiej oglądnąć parę odcinków (nie zrażamy się po pierwszym) i samemu zdecydować, czy warto oglądać. Poza tym widzę, że już dałaś/eś ocenę.
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 5
aria

No niestety taki słabszy blood coś tam z wampirami, ale trochę ciekawszy jeżeli chodzi o akcję, niestety raaaczej nie dla facetów :)

ocenił(a) serial na 8
aria

a mi tam też się podoba wprawdzie nie jest to serial typu HBO raczej należy do kategorii lekkiej jak The Originals czy Arrow mimo to dobrze się go ogląda dobry finał sezonu mam nadzieje że się jeszcze rozkręci w drugim sezonie. Serial zdecydowanie także dla facetów a jak ktoś lubi takie filmy o superbohaterach, wampirach itp. to tym bardziej. Ja mam też trochę słabość do Eleny więc może ocena zawyżona o 1 punkt.

ocenił(a) serial na 3
Rafal_film_web

Elena to najsłabszy punkt tego serialu. Tylko nadal nie jestem pewna czy to wina aktorki czy scenariusza.

Badly

Jak będzie drugi sezon, to może się rozkręci. A serial fajny, trochę zabijania, nie ma nadnaturali jak w Teen Wolf, tylko wilkołaki i ich życie - prawa, struktura, lojalność ( alfą nie stajesz się, bo ci sie oczy świecą, tylko zdobywasz tą pozycję ;) ). Nic ambitnego, ale fajnie się ogląda. Swoją drogą, to czekam, aż ktoś wpadnie na pomysł zrobienia serialu w Świecie Mroku i wykorzystania tamtych wilkołaków :)

ocenił(a) serial na 9
aria

A książka jaki nosi tytuł jeśli można wiedzieć ;) z chęcią przeczytam bo serial bardzo mi się podoba :D

ocenił(a) serial na 6
Tindela

Ugryziona - Armstrong Kelley

ocenił(a) serial na 9
aria

Uwielbiam książki KA :) dziwne że wcześniej na tą książkę nie trafiłam :P wielkie dzięki za tytuł :*

Tindela

kontynuacja powieści wyszła chyba w zeszłym roku pt. Uwięziona