Oglądał już ktoś? Świetne wprowadzenie do sezonu. Pojawił się nowy ciekawy wątek.
Trochę offtopic, ale jest jakakolwiek możliwość, żeby obejrzeć ten serial legalnie w Polsce? Nawet bez polskich napisów.
Wczoraj oglądałam z napisami na stronie ii tv kropka info, W tv chyba tego nie puszczają, zresztą nie orientuję się, bo sama mieszkam poza krajem.
dokładnie - ja w tym samym msc oglądałam!! A nowy odc... hmm no cóż kolejny raz w kolejnym serialu mieszane są nadnaturalne wątki - tylko czekać kiedy pojawią się wampiry :) Ale i tak pozytywnie oceniam odcinek! :D
Ja też nie przeczytałam, ledwie przekartkowałam. Książki są po prostu fatalnie napisane, mało ambitne, postacie zaś płytkie jak kałuża. Jak ktoś lubi takie "teenage historie", to może mu się spodoba, dla mnie to jednak grafomania do potęgi pisana ku uciesze matki komercji.
A to dzięki, że mi mówisz.. bo jeśli są napisane w takim stylu jak The vampire diaries, to nie mam nawet co sobie głowy zawracać.
Mi się właśnie to strasznie nie spodobało - te nowe wątki... pierwszy sezon miał zwartą intrygę a teraz rozwodnili to na maksa jakimiś laskami i kolejnymi piętrami psiej hierarchii...
Tak bardzo mnie to zniesmaczyło, że nie będę dalej oglądał i obniżam ocenę.