PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=740327}

Biuro szpiegów

Le Bureau des Légendes
2015 - 2020
8,1 1,1 tys. ocen
8,1 10 1 1147
Biuro szpiegów
powrót do forum serialu Biuro szpiegów

Byłem cierpliwy ,ale ,,poległem" na siódmym odcinku i przerwałem oglądanie tej szmiry. Odradzam oglądanie.

ocenił(a) serial na 9
marek1258

obejrzyj sobie bonda albo inny chłam dla ubogich w neurony

ocenił(a) serial na 9
marek1258

Faktem jest, ze 1 sezon nieco przynudzał, ale 2, 3 i 4 - to już zupełnie inna bajka.
5 - to podsumowanie. Obejrzałam całość.
Cieszę się, ze przetrwałam ten 1 sezon, ale jest i druga strona medalu - teraz nie mogę znależć niczego co by było równie mięsiste i wysmakowane..

ocenił(a) serial na 9
Rajwant

Ja mam trochę odwrotnie, 1 sezon najlepszy, wciągający, kolejne już trochę słabsze, 5 to faktycznie takie domknięcie. Szkoda, bo serial rewelacja i chciałbym kolejne odsłony.

ocenił(a) serial na 9
LordFatherr

Rozumiem Cię. Z jednej strony też miło byłoby zobaczyć kolejną odsłonę, ale z drugiej strony: trzeba wiedzieć kiedy "ze sceny zejść". Te 5 sezonów to była doskonała, zamknięta całość. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
Rajwant

Znalazłem kompromisowe rozwiązanie, skoro nie ma, przynajmniej na razie, kolejnego sezonu to zacząłem oglądać 1 od początku :)

ocenił(a) serial na 9
LordFatherr

Też tak zrobię, za jakiś czas. Bo serial jest tego wart.
Czytałam w jakimś artykule wypowiedź stosownego urzędnika z Francji, że po emisji serialu zanotowali spory wzrost zgłoszeń do pracy w wywiadzie. Ciekawe :)
Pozdro.

ocenił(a) serial na 9
LordFatherr

Dokładnie. 1 sezon najlepszy, 2 prawie tak samo dobry, 3-4 słabsze, 5 już lepszy

Rajwant

Ja nie przetrwałem. Ściągnąłem na próbę pierwszy sezon zachęcony wysoką średnią i przetrwałem raptem dwa odcinki. Po raz kolejny przekonałem się, że temat szpiegostwa to nie moje klimaty. Trzeba być jednak amatorem świata wywiadu.