PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=202887}

Biuro

The Office
2005 - 2013
8,8 99 tys. ocen
8,8 10 1 98640
8,9 51 krytyków
Biuro
powrót do forum serialu Biuro

Chciałbym obejrzeć go na wygodnej kanapie i dużym telewizorku, a nie na monitorze ...
Może kiedyś zobaczymy go na TeVN i trzeba będzie śledzić odcinek za odcinkiem :D

ocenił(a) serial na 10
lizek8

Na tvn to predzej zobaczymy ten serial w wersji z Karolakiem, Bobkiem, Muchą i Tede;)

lizek8

Leciał kiedyś (chyba 2-3 lata temu) na Comedy Central, ale chyba przestali go puszczać. Zresztą tam go zacząłem oglądać i na początku się zmuszałem do niego ;) Potem chciałem więcej i przeniosłem się do internetu.

ocenił(a) serial na 10
Kazioo

Na CC leciało tyle wspaniałych seriali komediowych teraz to już pustka :D

ocenił(a) serial na 9
lizek8

1.Podlacz komputer do tv
2. Siadz na kanapie
3.Ogladaj.
4.????
5. Profit !

ocenił(a) serial na 10
stalowy_filmweb

Znajdź mi w HD.
Podeślij linka i spełnie twoje punkty.

ocenił(a) serial na 9
lizek8

to juz nie mozna ogladac inaczej niz w HD?? Moj Boze, co ja robilem przez ostatnie 30 lat...............

ocenił(a) serial na 9
stalowy_filmweb

zreszta odpowiadam na Twojego posta sprzed roku... chyba naprawde mi sie nudzi. Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 10
stalowy_filmweb

Ja odpowiadam na twojego z przed 3dni.
Kazałeś mi oglądać w TV...

lizek8

Tu masz w HD. http://serienjunkies.org/the-office/the-office-us-season-5-hdtv-xvid/

ocenił(a) serial na 10
lizek8

Daliby lektora i nawet nie zwróciłbym uwagi na ten serial. Miałem tak z big bangiem i himym, widząc na CC z lektorem uznałem, że to głupkowate, w ogóle mnie nie śmieszyło.

ocenił(a) serial na 9
maciuslalala

lektor zabija gagi i klimat

ocenił(a) serial na 10
lizek8

W Polsce serial był pokazany na Comedy Central, a w innej dużej stacji by się po prostu nie przyjął.

ocenił(a) serial na 10
lizek8

tefałen :D

ocenił(a) serial na 7
lizek8

a jaki jest problem? podłącz sobie kompa pod tv