PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=202887}

Biuro

The Office
2005 - 2013
8,8 97 tys. ocen
8,8 10 1 97466
8,9 41 krytyków
Biuro
powrót do forum serialu Biuro
ocenił(a) serial na 10
cihyjan

Po polsku to znaczy z polskim lektorem, chyba o to biega? Po pierwsze, nie spotkałem się z wersją z lektorem, a po drugie
nie polecam tego typu eksperymentu. Większość kwestii wypowiadanych po angielsku przez aktorów jest nie do przetłumaczenia
na nasz język. A takich, nieprzetłumaczalnych smaczków jest mnóstwo. Polecam napisy.

ocenił(a) serial na 7
tommy7811

a gdzie można obejrzeć to on-line z polskimi napisami? bo na iitv nie ma. chyba o to chodziło powyżej.

ocenił(a) serial na 10
katooosia

Serial Biuro jest tak mało popularny w Polsce, że nie uświadczycie go na żadnej stronie tego typu.

tommy7811

Tak właśnie o to chodziło... a wiesz może gdzie możemy go obejrzeć lub ściągnąć z napisami bo rzeczywiście nie ma go na stronach typu iitv czy kinolive...

tommy7811

to ciekawe, ze serial, ktory jest dosyc popularny w ameryce nie doczekal sie polskiej premiery. a na iitv mozna znalezc seriale emitowane przez mtv. jestem zdziwiona, bo chcialam obejrzec biuro i nie mam co go szukac na polskich stronach:(

cihyjan

na chomiku znalazłem - właśnie ściągam. katalog w którym umieszczone są 3 odcinki ma free transfer

cihyjan

Wiem że kiedyś leciało około północy, na comedy centrala polska, może ktoś nagrał wtedy. To właśnie dzięki comedy central dowiedziałem się że jest taki serial :) Chyba to była wersja z lektorem albo z napisami, nie pamiętam dokładnie. Pozdro.