PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=202887}

Biuro

The Office
2005 - 2013
8,8 99 tys. ocen
8,8 10 1 98625
8,9 51 krytyków
Biuro
powrót do forum serialu Biuro

Najlepszy sezon?

ocenił(a) serial na 9

Jaki był wg. was najlepszy sezon oraz dlaczego? Moim zdaniem najlepszy był 4, z powodu kilku mistrzowskich epizodów :F M.in ten o odejściu Toby'ego ;] W sumie to wszystkie serie trzymają równy poziom, oprócz pierwszego ;f

ocenił(a) serial na 9
bloo__

Dla mnie na równi 3 i 4 sezon. Zdecydowanie najlepsze. A w 4 sezonie jest moja ulubiona scena z kostką odbijającą się na ekranie tv w sali konf. Myślałam, że umrę ze śmiechu, jak to zobaczyłam :-))).

bloo__

wg mnie 4 najsłabszy.
2 i 3 były świetne - Dwight w pełnej formie.

ocenił(a) serial na 10
Kazioo

Zgadzam się z przedmówcą:)
2 (w koncu dostali za niego Emmy:) i 3 najlepszy, 4 - najsłabszy

Pozdrawiam fanów,
Assistant Regional Manager:D

ocenił(a) serial na 10
Anka_45

Assisant TO THE Regional Manager - zgadzam sie w pełni. 2 seria najlepsza, dla przykładu jeden z najlepszych odcinków w całym serialu "The Drug Testing" (przesłuchanie Kevina albo Jima - mistrzostwo świata). 4 seria jako całość najgorsza, choć oczywiście miała wiele świetnych momentów. Myślę, że obecny 6 sezon jest także bardzo udany.

Date Mike
Nice to meet me!

ocenił(a) serial na 8
bloo__

Moim zdaniem najlepszym był pierwszy sezon - Michael Scott miał fryzurę ala Michael Douglas z "Wall Street" (sam nie wiem dlaczego mnie to śmieszy :P), najwięcej było wątków biurowych, Jim jeszcze tak nie kozaczył (nie lubię go) no i była "hot girl" czyli Amy Adams :P

BTW : nie wiecie kiedy będzie 21 odcinek sezonu 6? Bo niedawno wychodziły co tydzień a teraz nic słychać o 21 odcinku a 20 był około 4 kwietnia :/

ocenił(a) serial na 10
Waclaw

22 kwietnia ma się pojawić nowy odcinek, a co do sezonu moim zdaniem 3 ;)

ocenił(a) serial na 10
bloo__

3 chyba. beach games, travelling salesmen, the negotiation, women appreciation - swietne odcinki. ale drugi tez dawal rade, conflict resolution rozwalal :]

ocenił(a) serial na 7
bloo__

Najlepsze to wszystkie sezony od 1 do 5. Od szóstego zaczęło się walić, debilny pomysł z tym Sabre - strzał w kolano.
Obejrzałem 2 odcinki siódmego sezonu. Razi irytująca Pam z tymi swoimi głupimi uśmieszkami do kamery.

ocenił(a) serial na 10
bloo__

Drugi, zrobiłem sobie ocenę wszystkich odcinków, a wyszło tak. Najwięcej dziesiątek w drugim sezonie. Booze Cruise, Dundies, Christmas Party - esencja relacji Pam i Jima, na tym głównie opierał się serial, a czego mi teraz najbardziej brakuje. Conflict Resolution, Drug Testing, The Injury - Dwight i Michaell w najwyższej formie, kosmos jeśli chodzi o grę aktorską, poziom którego do tej pory nie osiągnęli.