PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=202887}

Biuro

The Office
2005 - 2013
8,8 98 tys. ocen
8,8 10 1 97890
9,0 44 krytyków
Biuro
powrót do forum serialu Biuro

Po zakończeniu 1 i 2 serii, przyszedł czas na 3 sezon. Od poniedziałku do czwartku o 0:05. Powiem jedno... WRESZCIE!!!

ocenił(a) serial na 8
____OSCAR____

Szkoda tylko że taka pora. W dzień lecą powtórki a najlepsze, nowe sezony zostawiają na takie godziny. Mnie to nie przeszkadza, ale ja widziałem już wszystko w internecie a normalni ludzie o tej godzinie śpią (zwłascza pracownicy biurowi którzy szczególnie polubili by ten serial).

ocenił(a) serial na 10
Murdoc

kocham ten serial miłością absolutną. obejrzałam wszystkie odcinki i nie mogę się doczekać 6 sezonu - podobno ma być jesienią.
kocham odcinek "The Injury". Ryczałam ze śmiechu. Zwłaszcza jak Michael opisywał jak lubi zapach bekonu rankiem no i Dwight zwymiotował na własny samochód. Kocham!

ocenił(a) serial na 9
mayka_og

O tak! Jeden z najlepszych to The Injury i ten, w którym Jim i Pam pojechali na farmę Schruta na noc. Zresztą każdy odcinek jest świetny, a 5. seria [a zwłaszcza odcinek Michael Scott Paper Company] lepsza na pewno od 4.!

ocenił(a) serial na 10
mayka_og

Dla mnie jednym z najlepszych odcinków był 1 epizod 3 serii - Gay Witch Hunt. Scena w której Michael przytulał się i całował Oscara była jedną z najbardziej żenujących (śmiesznych) w historii TV ;)