PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=202887}

Biuro

The Office
2005 - 2013
8,8 98 tys. ocen
8,8 10 1 97908
9,0 44 krytyków
Biuro
powrót do forum serialu Biuro

Odcinek wydał mi się najlepszym od dawna. Chciałbym poznać Wasze zdanie, ale zagrywka z gościem od mikrofonu, mistrzowska. Nie mówiąc już o całej sytuacji z Petem i Erin :) W sumie nie mam nic ciekawego do dodania, poza tym, że robiłem kiedyś napisy do tego serialu, ale mnie znudził. Po pewnym czasie mam ochotę znowu się tym zająć, bo serial na to zasługuje.

ocenił(a) serial na 10
darencjo5

ja jestem na dwight christmas ;D , czyli Erin zacznie kręcić na poważnie z Petem? A i czy są napisy do tych odcinków bo nie wiem czy sciągać .

ocenił(a) serial na 10
Belsnizkel

Do 8-ego odcinka sezonu są napisy, do reszty - na chwilę obecną - nie ma. Może trochę się z sesją rozprawię i zrobię, jeśli nikt się tym nie zajmie.

ocenił(a) serial na 10
darencjo5

Dziwi mnie że ten serial jest tak mało popularny. To chyba jedyna taka komedia w której naprawde zżywasz się z postaciami.

Belsnizkel

Czy to prawda że to ostatni sezon??????????????????

ocenił(a) serial na 10
aggama

tak ,wielka szkoda ;|

ocenił(a) serial na 10
aggama

Gdy dowiedziałem się, że to już ostatni sezon zareagowałem mniej/więcej tak: http://www.youtube.com/watch?v=umDr0mPuyQc

ocenił(a) serial na 10
darencjo5

No ładnie. Dzisiaj sprawdziłem ostatni odcinek i nadal nie ma napisów. Wstyd(również dla mnie, bo zobowiązałem się je zrobić - sorry wszystkim). Niestety nie mam czasu na to zupełnie.