PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=202887}

Biuro

The Office
2005 - 2013
8,8 100 tys. ocen
8,8 10 1 99613
8,9 53 krytyków
Biuro
powrót do forum serialu Biuro

Chciałbym Was spytać, która wersa bardziej się Wam podoba.
Niby scenariusz do obydu pisali Ci sami ludzie, al mnie osobiście brytyjska, może z racji obsady.

ocenił(a) serial na 9
MrocznyZiutek

Obejrzałem 6 sezonów US z przyjemnością i czekam na więcej. W wersji UK dobrnąłem do czwartego odcinka i dalej mi się nie chce. Nie licząc paru śmiesznych gagów angielska wersja jest po prostu nudna, a postacie zupełnie nie pociągające. O ile kibicowałem karierze Jima w amerykańskiej wersji, angielskie postacie mnie zupełnie nie obchodzą i mam gdzieś co się z nimi stanie. Tak więc 100% na US.

ocenił(a) serial na 9
GxZas

Faktycznie, miałam to samo wrażenie.

ocenił(a) serial na 10
MrocznyZiutek

akurat tylko pare nielicznych odcinkow pisali ci sami ludzie. jednak faktycznie, odcinek ktory napisali gervais i merchant (the convict) to zdecydowanie jeden z najlepszych epizodow.

ocenił(a) serial na 9
MrocznyZiutek

ja oglądałam każdy odcinek i tej wersji i tej. na począrku byłam oburzona ze amerykanie sciągnęli z brytyjczyków ale jak juz sie skonczyły sezony uk to chcialam więcej i tak juz sie przyzwyczailam do steve'a carelli i innych ze zdecydowanie wole wersje usa

MrocznyZiutek

Brytyjska oczywiście. David Brent jest nie do podrobienia.

ocenił(a) serial na 9
MrocznyZiutek

mnie się podoba amerykańska wersja. angielska jest po prostu nudna i mało zabawna. oglądałem teraz s07e25, w którym pokazał się szef z brytyjskiego Biura, który de facto wystąpił już wcześniej