PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=202887}

Biuro

The Office
2005 - 2013
8,8 99 tys. ocen
8,8 10 1 98625
8,9 51 krytyków
Biuro
powrót do forum serialu Biuro

A jednak Steve Carell dalej jest w obsadzie (całe szczęście ) .
Podobno sam ogłosił że po szóstym sezonie kończy z The Office.

ocenił(a) serial na 10
demson

konczy po siodmym, przynajmniej takie sa glosy.

ocenił(a) serial na 10
demson

wygląda na to, że w maju odchodzi z The Office. Troche sobie nie wyobrażam show bez niego, no ale zobaczymy jak to będzie, right?

bazhc

Mi też ciężko znaleźć równie dobre zastępstwo na jego miejsce. Żeby tylko nie skończyło się czasem na siódmym sezonie.

PS Ciekawie mogłaby się spisać tam Jen z IT Crowd.

demson

Miejmy tylko nadzieję, że gdy carell odejdzie (nad czym niebotycznie ubolewam) to nikt inny nie będzie udawał Michaela, że jakoś to fabularnie rozwiążą fajnie, że przyjdzie nowa osoba ale nie będzie nazywała się Michael Scott. Drżę o mój ulubiony serial.

Dangerous_person

UWAGA! SPOILER! W najbliższych odcinkach pojawi się David Brent, czyli były szef analogicznej do Dunder Mufflin firmy w Wielkiej Brytanii. Chodzi oczywiście o Ricky'ego Gervaisa, który grał w brytyjskiej wersji serialu. Informacja ta pojawiła się na oficjalnej stronie serialu i można tam nawet obejrzeć scenę z niewyemitowanego jeszcze odcinka The Office z udziałem Gervaisa. Fajnie by było, gdyby to właśnie on zastąpił Micheala :D

pkjm

Właśnie zauważyłam, że ta informacja pojawiła się też na filmwebie:
http://www.filmweb.pl/news/WIDEO+Gervais+i+Carell+spotkali+się+w+%22Biurze%22-69 728

pkjm

Mi się to nie uśmiecha. Nie lubię brytyjskiego akcentu.
No ale trudno trzeba będzie się przyzwyczaić.

demson

Co tam brytyjski akcent! Postać Davida jest tak znakomita, że sam akcent nie powinien przeszkadzać nawet tym, którzy go nie trawią. Uwielbiam gościa i mam nadzieję, że nawet jeśli nie zajmie miejsca Michaela, to zobaczymy go jeszcze nieraz w serialu.

ocenił(a) serial na 10
demson

no i już wiadomo kto zastąpi Carella
Will Farell

sabatt86

W tym odcinku jak Farell pierwszy raz przyszedł do Biura to po prostu płakałem ze śmiechu. LOL