No i w końcu pojawiło się promo do najnowszego odcinka otwierającego 7 sezon :) Do obejrzenia tutaj http://www.youtube.com/watch?v=6_3FwTO6ID8 zapowiada się dobry odcinek :D
ten odcinek wypadł słabo, szczerze mówiąc brak już im pomysłów, ciekawe jak będzie wyglądał 2 odcinek, może się to jakoś rozwinie(?)
Odcinek nie był taki zły fajne się oglądało i intro odcinka na plus, a co do pomysłów no to przydało by się kilka nowych, żeby troszkę odświeżyć serial.
ja zauważyłem, że aktorzy są już znudzeni taki Jim nie pamiętam, żeby tak słabo zagrał, Pam tez trochę sztucznie, a Dwight kurde jakiś inny, czyżby zmądrzał i i w końcu (choć lepiej żeby nie) zaczął unikać żartów Jima? Choć pamiętam, że po 1 odcinku 6 sezonu się zawiodłem, jednak seria się rozkręciła i wypadła dobrze, mam nadzieję, że tak tez będzie z 7 sezonem, bratanek Michela i Gabe chodzący z Erin, zobaczymy.
Nie było źle. Odcinek całkiem ciekawy porównując go do kilku odcinków sezonu 6 który moim zdaniem był najsłabszy ze wszystkich zapowiada się nieźle.