PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=202887}

Biuro

The Office
2005 - 2013
8,8 98 tys. ocen
8,8 10 1 97890
9,0 44 krytyków
Biuro
powrót do forum serialu Biuro

No i w końcu pojawiło się promo do najnowszego odcinka otwierającego 7 sezon :) Do obejrzenia tutaj http://www.youtube.com/watch?v=6_3FwTO6ID8 zapowiada się dobry odcinek :D

ocenił(a) serial na 10
drivt

ten odcinek wypadł słabo, szczerze mówiąc brak już im pomysłów, ciekawe jak będzie wyglądał 2 odcinek, może się to jakoś rozwinie(?)

ocenił(a) serial na 9
suporex3

Odcinek nie był taki zły fajne się oglądało i intro odcinka na plus, a co do pomysłów no to przydało by się kilka nowych, żeby troszkę odświeżyć serial.

ocenił(a) serial na 10
zybi_2

ja zauważyłem, że aktorzy są już znudzeni taki Jim nie pamiętam, żeby tak słabo zagrał, Pam tez trochę sztucznie, a Dwight kurde jakiś inny, czyżby zmądrzał i i w końcu (choć lepiej żeby nie) zaczął unikać żartów Jima? Choć pamiętam, że po 1 odcinku 6 sezonu się zawiodłem, jednak seria się rozkręciła i wypadła dobrze, mam nadzieję, że tak tez będzie z 7 sezonem, bratanek Michela i Gabe chodzący z Erin, zobaczymy.

ocenił(a) serial na 10
suporex3

Nie było źle. Odcinek całkiem ciekawy porównując go do kilku odcinków sezonu 6 który moim zdaniem był najsłabszy ze wszystkich zapowiada się nieźle.

ocenił(a) serial na 10
drivt

2 odcinek o niebo lepszy, bardziej w stylu do którego serial mnie przyzwyczaił. :)