PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=202887}

Biuro

The Office
2005 - 2013
8,8 99 tys. ocen
8,8 10 1 98611
8,9 51 krytyków
Biuro
powrót do forum serialu Biuro

Ogolnie napisze, że serial jest świetny. Dobre żarty, świetna gra aktorska, dobrze dopasowani aktorzy.
Michael Scott to wisienka na torcie. Razem z innymi bardzo dobrze się dopasowywali.
Po tym jak odszedł Michael, serial był bardzo średni(żeby nie pisać słaby). Poziom trzymał Dwight i reszta ekipy, ale...brakowało BARDZO Michaela.
Nie potrzebne było dodania Neily i Roberta Califotnie. Strasznie zniszczyli te odcinki w których grali. Irytowali, wkurzali i psuli atmosferę w serialu.
Szkoda, że tylko w jednym odcinku zagrał "Better call Soul" - Soul Goodman. Mógł fajnie dopełnić serial z Michaelem

ocenił(a) serial na 10
Incredibili

twórcy zamiast dawać drugiego Michaela poszli trudniejszą drogą - fakt troszkę rozwlekli - ale nie wyszło im to źle. Ja uważam że serial trzymał podobny poziom choć brak Michaela bolał a jego pojawienie się w finale nie było tak satysfakcjonujące jakbym chciał.

WTTW_FILM

Był okej, do momentu pojawienia Californi i Neilly. Byłem tak zażenowany ich grą, że musiałem nie kiedy przewijać scenę z och osoba.
Szkoda, że na dłużej nie został Will Ferrell czy mogli dać zamiast Michaela Pana Soula "better call Soul" ;)

ocenił(a) serial na 10
Incredibili

o ile Nelly była do przetrawienia to California jest niewypałem, tzn rażenie że California z rozmowy o pracę oraz California z następnych odcinków to dwie różne postaci. No i lekko nielogiczne było to że CEO tak często wpadał do tego jednego oddziału w zasadzie po nic. Co do Odenkirka, nie sprawdziło by się. Jego Cameo było raczej dlatego że Bob kandydował na rolę... Michaela (filmik z castingów na poszczególne postaci jest na yt, polecam obczaić, wtedy dopiero idzie docenić główną obsadę, szczególnie tych którzy grali role z pozoru proste). No i oczywiście byłoby to dalej dublowanie tego samego pomysłu. Co do Ferrellla, tak, szkoda że nie został, wypadał lepiej niż Neilly, California i Andy w roli szefa. Ewentualnie mogli -postawić na Gervaisa, to byłoby dopiero coś.

ocenił(a) serial na 10
WTTW_FILM

mam wrażenie*, wtf kurde filmweb gdzie się podziało "mam w"