PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=202887}

Biuro

The Office
2005 - 2013
8,8 99 tys. ocen
8,8 10 1 98580
8,9 51 krytyków
Biuro
powrót do forum serialu Biuro

Cały czas nie mogę zrozumieć, skąd taka wysoka ocena tego serialu.. Próbowałem, obejrzałem pierwszy sezon, zacząłem drugi sezon.. Ale cały czas był tak samo denny i nudny, że nie widziałem sensu dalej oglądać. Co was kręci w tym serialu? Nie dzieje się nic, śmieszny nie jest za grosz, raczej żenująco nudny..

ocenił(a) serial na 10
facq

Pozwól, że nie odpowiem Ci na to pytanie. Ba, nawet nie będę oceniał Twojego zdania. Chciałbym tylko Cię prosić, żebyś mi napisał przykłady produkcji, które Ciebie bardzo śmieszyły. Chodzi mi o to, żeby dowiedzieć się, w którą stronę idzie Twoje poczucie humoru, skoro na pewno nie w te płynące z The Office. Uwierz mi, nie mam złych intencji.

ocenił(a) serial na 10
facq

Pierwszy sezon patrząc już na całość też jest ciekawy i ważny, ale tak zaczynając od początku serial to odbiega od reszty i jest trochę inny, niektórych może zniechęcić, ale potem im dalej tym lepiej, zwłaszcza druga połowa drugiego sezonu i dalej.

Aktorzy wyglądają tu jakby nie grali, a byli sobą, czuć chemię pomiędzy bohaterami, zwlaszcza między Pam a Jimem. Bardzo lubię ten specyficzny sposób realizacji serialu, te spojrzenia do kamery, itp.
No i te momenty zawstydzenia, niezręczności... :D

ocenił(a) serial na 9
facq

Nie ma co idiocie odpowiadać, jeśli ocenia po pierwszym sezonie.