PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=202887}

Biuro

The Office
2005 - 2013
8,8 97 tys. ocen
8,8 10 1 97404
8,9 41 krytyków
Biuro
powrót do forum serialu Biuro

Steve Carell

użytkownik usunięty

od którego sezonu niema go w serialu?

ocenił(a) serial na 10

od 8

użytkownik usunięty
Ice_Spy

dzieki, jestem teraz w polowie 2 sezonu (dalem serialowi druga szanse) i jakos trudno mi sobie wyobrazic ten serial bez niego, praktycznie prócz Dwighta jest jedyna zabawna postacia

ocenił(a) serial na 10

jak to żarty Jimma cie nie smieszą? Konserwatywność Angeli? Ździrowatośc Meredith? Głupota Kelly? Pesymizm i śmiech Stanleya? Wszystkie wypowiedzi Kevina? Przemądrzałość Oscara? No i wstawki z Creedem xDDDDDD.
edit@
no i zapomniałbym o Tobim. Czy jego sposób wypowiadania się Cie nie smieszy? Jak to możliwe. Jestes człowiekiem skałą

użytkownik usunięty
Ice_Spy

Gdy to pisalem to bylem tylko po 13 odcinkach (ogladanie zacząłem od 2 sezonu, 1 jakos ominąłem), teraz dobiłem do 5 i musze przyznac ci racje, pozostale postacie naprawde daja rade, tylko porostu pomału to wszystko sie rozkręcało, jednak pomimo tego i tak odpuszcze ogladanie po 7 sezonie

ocenił(a) serial na 10

no postacie poboczne sa mistrzowskie w tym serialu i to chyba jego największy plus . Czego odpuszczasz po 7?

użytkownik usunięty
Ice_Spy

Z ciekawosci wlaczylem sobie odcinek z 9x07 i nie wytrzymalem nawet polowy,wiec by dobrze zapamietac seria,l zakoncze go po 7 sezonie

ocenił(a) serial na 10

aff aż tak źle? Bo ja już kończe 8 sezon i serio smutno mi z tego powodu ze serial sie juz kończy ;s

ocenił(a) serial na 8
Ice_Spy

A jego postać zniknie z serialu? Czy jakiś inny aktor będzie go grał?

ocenił(a) serial na 10
cytryni

No jego wątek został zakończony a szkoda bo epicka postać ;d

ocenił(a) serial na 8
Ice_Spy

Jestem na 4 sezonie. I naprawdę ciężko to sobie wyobrazić bez niego. Mogłabyś zdradzić czy będzie jakiś nowy kierownik? Czy awansują kogoś z biura?

ocenił(a) serial na 10
cytryni

nie chce spoilerować tutaj a nie wiem jak oznaczyć wypowiedź jako spoiler ;s

ocenił(a) serial na 8
Ice_Spy

Dopisz po prostu u góry "SPOILER!!!!!!" ;). Tylko jeśli to ktoś z biura to nie zdradzaj mi kto :P

ocenił(a) serial na 10
cytryni

Ta , zastapi go jakis typol Deangelo~ ktorego gra ten will farel a pozniej ktos z biura

ocenił(a) serial na 8
Ice_Spy

Dzięki bardzo! :)