dla wszystkich fanow serialu mam smutna wiadomosc... natrafilem na informacje ze sezon 7 the office bedzie ostani... steve carell wypowiedzial sie ze w przyszlym roku wygasa jego kontrakt z nbc i sezoen 7 bedzie prawdopodobnie ostatnim w ktorym zagra, stacja wiec zakonczy serial bo chyba nikt nie wyobraza sobie The Office bez najlepszego szefa swiata...
smutna wiadomosc ale chyba lepiej zakonczyc serial niz zastapic micheala kims innym, no bo niby kim?
co o tym sadzicie?
Zwykłe targowanie ceny nowego kontraktu jak dla mnie :) Zobaczycie jak NBC zaśpiewa odpowiednia sume Carellowi to podpisze na dwa sezony z góry ;)
Czy ja wiem. Od paru odcinków mam dziwne wrażenie jakby Steve nie starał się już tak bardzo jak na początku. Może autentycznie ma już tego dosyć.
Tak sobie myślę - i nie oszukujmy się - Dunder Mufflin odeszdl w niepamiec, mam teraz Sabre.... święci się, że wróci Holly, może to nie tylko koniec podpisywania kontraktow, ale koniec fabuły. Ale mniejmy nadzije, że nie!! Go Go The Office! ;D
Odszedł w niepamięć, bo był kryzys i wiele firm upadło, a serial stara się odzwierciedlać bieżące wydarzenia, żeby być bliżej widza. Zaangażowano gwiazdę - Kathy Bates. Holly wraca, bo to jedna z fajniejszych postaci. Jak dla mnie są to wszystko oznaki tego, że serial kręci się w najlepsze. A czy mimo to nie znudzi się widzom i nie zostanie w związku z tym zdjęty z ramówki, to inna sprawa.