PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=811750}

Black Summer

2019 - 2021
5,3 5,5 tys. ocen
5,3 10 1 5453
5,4 5 krytyków
Black Summer
powrót do forum serialu Black Summer

Jestem fanem zombie ale ten serial nie wzbudził u mnie zachwytu już pierwszy odcinek dłużył się i był męczący w przedstawionej formule niby coś innego ale nie pasuje mi to w serialu o zombie. Dałem szanse zacząłem oglądać dalej, obecnie zmęczyłem całe dwa sezony i stwierdzam że są lepsze tytuły, seriale, godne polecenia.
Absurdy np. Naparzają serią z karabinu w zombie a oni dalej żyją nikt nie umie strzelić w głowę lepiej co chwila naparzać serią mimo że nic to nie daje... Akcja na stadionie, gdzie gonią ich zombie 2 osoby są z przodu z tyłu został chyba Spears, zmęczył się oparł się o jakąś barierkę i nagle dostał boostera a pomiędzy nimi zrespiły się zombie jak w jakiejś grze, a tamte z tyłu widocznie przestały biec #fu*klogic. Jak możliwe że ranny Spears dotarł szybciej do domku narciarskiego niż Rose, niby znaleźli konia ale brak dalszej fabuły czy go złapali i gdzie drugi bohater takie urwane fragmenty nietrzymające się kupy.
Komiczna akcja w hangarze niby tylko jeden zombie się rzucił do środka a nagle zrobiło się ich z znikąd 3-4. Takie słabe sceny psują serial. Czy też skakanie czasem coś się wydarzył to cofjnijmy i pokażmy z innej strony jak dla mnie bez sensu w takim serialu.