Black Summer

2019 - 2021
5,3 5,6 tys. ocen
5,3 10 1 5552
6,0 4 krytyków
Black Summer
powrót do forum serialu Black Summer

umknąłby mi całkiem przyjemny w oglądaniu serial o zombie! Nie ukrywam, że jako fanka gatunku przerobiłam już chyba większość filmów /seriali i wiadomo, że pełno wśród tej tematyki kiczu, tu trafiłam na miłą niespodziankę. Serial jest niezłą odskocznią od Walking Dead-nie ma tu zbędnego gadania, nie musimy znać całej tej otoczki wokół rozterek moralnych bohaterów, akcja jest dynamiczna! Miłym dla oka jest również widok biegającego zombie, myślałam, że jestem zatwardziałą fanką powolnych zombie, a tu proszę, gładko mi weszło oglądanie szybko biegających zombiaków. Wiele zarzuca się logice w działaniach głównych bohaterów, ale ludzie, zmiłujcie się, w takiego typu serialach nie chodzi o to, żeby oglądać super perfekcyjnie logicznie działających bohaterów - a przynajmniej dla mnie nie jest to głównym wyznacznikiem. Owszem trzeba przymknąć oko, a potem już leci. Mam wrażenie, że większe głupoty widziałam w Walking Dead jeśli chodzi o tępote bohaterów, więc mnie to nie razi. Ważne jest tempo akcji, mało pitolenia, dużo działania i zajebixxcie szybkie zombiaki. Warto dać szansę i obejrzeć samemu żeby wyrazić swoje własne zdanie. Pozdrawiam milośników Zombiaków!