po tym co zobaczyłem na tym zwiastunie stwi9erdzam ze ten serial nie ma prawa sie nie udać a i aktor moim zdaniem jest ok mimo ze jest łysy ale pamietajcie ze to serialo nie film prosze o wasze zdanie pozdrawiam
Tu nie chodzi o to czy to jest ze Snipsem czy nie. Po obejrzeniu trailera wydaje mi sie ze to bedzie mega kicz, daje temu serialowi 13 epizodow gora zanim zostanie skasowany. Ale obym sie zdziwil moze bedzie z tego drugi LOST :P
no to chyba nie ogladałes nawet tego trailera skoro tak mówisz i od razu z góry zakładassz że ten serial to bedzie kicz bo obiektywnie oceniajac ten trailer według mnie jest naprawdę bardzo dobry a na drugi raz jak chcesz sie wypowiedziec na ten temat to najpierw obejrzyj trailer a nie gadasz takie bzdury
A to mnie rozbawiles. Jasne ze ogladalem trailer przeciez tak napislaem i ze po trailerze jestem pesymistycznie nastawiony do tego projektu. Totalna glupota bylo by natomiast jak bym ocenial to bez zadnego przygotowania, tak czy inaczej obejrzalem juz dzis pierwszy odcinek... bez komentarza ORENJi :P