PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199156}

Bleach

2004 - 2012
7,9 20 tys. ocen
7,9 10 1 20138
8,3 3 krytyków
Bleach
powrót do forum serialu Bleach

Jakiś czas temu zaczęłam oglądać na Hyperze "Bleach". Akcja serii toczyła się wtedy w różnych (czasem dość fantastycznych) miejscach, z mnóstwem dziwnych postaci i stworzeń. Bohaterowie chodzi w tych swoich "walecznych ciuszkach" - z mieczami, w tych czarnych togach, czy co tam było. Często też pojawiał się, nie wiem jak się nazywał, ale stał się moim ulubionym bohaterem - http://img37.imageshack.us/img37/6195/13850667.gif

Ostatnio gdy zrobiłam sobie (nie z własnej woli) trochę przerwy w oglądaniu, Bleach się nieco zmienił. Bohaterowie chodzą do szkoły, noszą mundurki, a po starych bohaterach ani śladu.

Oto moje pytanie. Czy to jest to samo anime?

LillyOne

Cytuje
nie wiem jak się nazywał, ale stał się moim ulubionym bohaterem - http://img37.imageshack.us/img37/6195/13850667.gif
---------------------------------------------------------------------------
Ta postać nazywa się Byakuya Kuchiki to Brat Ruki
Ostatnio gdy zrobiłam sobie (nie z własnej woli) trochę przerwy w oglądaniu, Bleach się nieco zmienił. Bohaterowie chodzą do szkoły, noszą mundurki, a po starych bohaterach ani śladu.

Oto moje pytanie. Czy to jest to samo anime?
to nie ten sam anime na hyperze Bleach puszono do 73 odcinka teraz leci jakisz inny anime nawet nie znam nazwy jak chcesz dalej oglądać Bleach to oglądaj na necie na necie nawet lepiej bo cenzury nie ma

Kamiloonn

Bardzo dziękuję za odpowiedź. "Byakuya Kuchiki jest bratem Ruki" - niesamowite, mój ulubiony bohater jest bratem mojej ulubionej bohaterki.

ocenił(a) serial na 5
LillyOne

Primero : teraz na hyperze leci drugi sezon Tsubasa Chronicle.
Segundo : hyper w jakiś super-magiczny sposób zrobił z 3,5 sezonu 2 ; odcinki wyemitowane kończą się na 72 epie, kiedy cała paczka wraca już z SS i

SPOILER

dawno ratuje Rukię. Renji przybywa do realnego świata

SPOILER

dlatego też jest wysoce prawdopodobne że widziałaś ich w szkolnych mundurkach. A co do Bountów to są one fillerami które weszły od 65 epa.

ocenił(a) serial na 10
LillyOne

tak dla ścisłości byakuya jest właściwie szagrem rukii

ocenił(a) serial na 6
yoshimitsu1989

Jest jej przyszywanym bratem, jej siostra nie żyje.