były tematy o ulubionych bohaterach... o najmniej lubianych... ale takiego jeszcze nie znalazłem :) (temat skierowany raczej do męskiej części forumowiczów ;)
Ja co prawda jestem dziewczyną, ale moim zdaniem najbardziej atrakcyjna jest Yourichi :)
Rzadko udaje mi się polubić kobiece postacie ;P Prócz niej lubię jeszcze Rukię ;)
Poprzedniczka ma ten sam gust co ja;)
Wg mnie Yoruichi jest najatrakcyjniejszą i najseksowniejszą postacią w Bleachu. Zwłaszcza jak używa Shunkou:)
Rukia też jest bardzo ciekawą postacią. Jest ładna, ma fajny charakter.
Na 3 miejscu jest Nanao:D
Ise Nanao jest porucznikiem 8 oddziału Gotei 13, ktorego kapitanem jest Kyouraku Shunsui. Taka ładna w okularach. A na którym odcinku anime jesteś, jeśli można wiedzieć? Bo nie wiem, czy te imiona coś Ci mówią:P
Aha, no to oczywiście wiem, która to! Matko, ale ze mnie mózg ;P Nie skojarzyłam jej imienia :) Jej kapitan jest cudny :D
Jestem na 78 odcinku.
Pora zeby wypowiedzial sie jakis facet ^^...
Mi najbardziej do gustu takze przypadla Yourichi, ona jest na 1 miejscu,a na 2? Hmmmmmm... Ciezko powiedziec jest wiele kandydatek wiec trudno mi wybrac.
Rukia,Rukia i tylko Rukia :)
Uwielbiam jej osobowość,głos i te wielkie błękitne oczka!
Ririn! Albo ta dziołcha Bounto. Może jeszcze Hiyori.
A tak na serio to Yourichi, Nanao-chan i Tatsuki/
Nemu! Nemu Nemu Nemu, najpiękniejsza postać żeńska. Strasznie mi się podoba <3
No,ta koszulka jest zajeświetna, ale w filmie nr dwa ma świetną bluzkę - taką niebieską, i do tego spodnie fioletowe :D
skierowany do męskiej części ale żeńska tez może sie wypowiedzieć ;)
Yachiru Kusajishi słodka :)
Yoruichi Shioin, Soi Fon
Yoruichi wymiata. Soifon nie - taka chuda z niej lesbijka xP A na drugim miejscu... Rukia. Może nie jest za atrakcyjna, ale jej "brat" wyrabia normę ;D
Soi Fon - nie! nie! nie! Moim zdaniem jest za drobna, za złośliwa i generalnie odstraszająca.
Yoruichi już prędzej. Aczkolwiek irytuje mnie jej zachowanie.
Yoruichi przynajmniej jest konkretna. Zawsze ma swoje zdanie, a Soifon tylko rozkazy, rozkazy, ew. zemsta, rozkazy... Bez sensu xP
No jako dziewczynie ciężko jest mi wybrać, ale najbardziej lubię
Yoruichi... :) Jest zabawna, a jak przyjdzie co do czego zawsze jest
przygotowana do walki... :) Na drugim miejscu chyba postawię Matsumoto :D
chociaż jestem dziewczyną to powiem,że lubie Orihime :D A Rukia moim zdaniem to najbrzydsza postać w anime !!!!! Pomyślcie jaka brzydka musi być w realu !!!I oczywiście jej nie lubie !!!
no cóż ja tez jestem dziewczyną, ale się wypowiem. Wg mnie Orihime jest beznadziejna. nieproporcjonalna, nieprzydatna w niczym, po za truciem postaci swoimi wymysłami w kuchni. No i non stop jęczy "Kurosaki-kun" i "Kurosaki-kun"!!!! Normalnie nie do wytrzymania. u mnie na 1 miejscu jest Yourichi, a na 2 Soi Fon. ktoś tu napisał, że jest lesbą, jakoś sobie nie przypominam by było zaznaczone w mandze czy anime, ze jest z nią coś nie tak. Po prostu takie jest moje zdanie, pozdrawiam:D
Zdecydowanie Neriel Tu Odershwank. Wkurza mnie tylko, że po przemianie nie zmienił jej się głos co sprawia trochę dziwne wrażenie.
Zgadzam się z VujekKarl zdecydowanie Neriel Tu Odershvank na 1 pierwszym miejscu odkąd się pojawiła :)
Wcześniej na 1 miejscu była dla mnie Matsumoto Rangiku a na drugim Yoruichi.
Jestem dziewczyną,ale też się chętnie wypowiem ^^
Moim zdaniem Yoruichi bije wszystkich na głowę.
z tych nowych to Neliel jest sexi, ale jednak Yourchi. Niespotykany typ urodu- ceimna karnacja chociaż nie jest mulatką, fioletowe włosy iz ielone kocie oczy. Bardzo nietypowo! Inteligentna i dowcipna
Na 3 miejscu Soi fon
Żeby ułatwić wybór trzymajcie fotke:p (uwaga od 18lat)
http://rule34-images.paheal.net/_images/4cc4fe226e49ae94269175d6a2ea8c96/133897% 20-%20Bleach%20Isane_Kotetsu%20Kiyone_Kotetsu%20Kukaku_Shiba%20Nanao%20Nemu_Kuro tsuchi%20Orihime%20Rangiku_Matsumoto%20Retsu_Unohana%20Rukia_Kuchiki%20Soifon%20 Utility_Pole_Spirit%20Yoruichi.jpg
Według mnie number one: Kukaku Shiba a na drugim Yoruichi:)
Yoruichi, Nanao, Nemu, Soifon i... Halibel:D co prawda nie widac zbytnio jej twarzy ale i tak reszta mowi za siebie:D
Katen Kyōkotsu są moimi ulubionymi postaciami kobiecymi choć nie do końca są to kobiet, ale jak mam wybierać to one:D
potem- Nemu i Shiba są najatrakcyjniejsze w Bleach
i Matsumoto bez niej bylo by nudno:D
(Senna jest fajna ale nie przepadam za tą historią:P wiec nie biore ją pod uwage)