PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199156}

Bleach

2004 - 2012
7,9 20 tys. ocen
7,9 10 1 20168
8,3 3 krytyków
Bleach
powrót do forum serialu Bleach

Był temat ulubiona postać ja mam pytanie kogo najbardziej nie lubicie?
Ja mam parę takich osób:
1. Kapitan XII (wybaczcie nie pamiętam jego imienia) gość jest straszny fu! nie dość że wygląda nienormalnie to jeszcze te jego eksperymenty brrrr
2. Orichime nie lubię jej nie lubię nie lubię... jest taka dobra jak była zazdrosna to twierdziła że jest "straszną osobą" :| Zero charakteru :(
3. Hinamori ona ma problem i to duży "Aizen-sama jest dobry napewno ma jakiś szlachetny cel"
To chyba 3 postacie które mnie irytują :|

Mei_5

1. Orihime(nudna postać, do tego ma irytujący głos i już mnie wkurza to jej ciągłe powtarzanie "Kurosaki-kun", hehe)
2. Sado(po prostu nudna postać, więcej zarzutów nie mam)
3. Hinamori(idiotka, no i tak jak Orihime ciągle "Kurosaki-kun", tak ona bez przerwy "Aizen Taich?", brrrr)

Mayuriego(kapitana 12. Dywizji) na początku nie lubiłam, a teraz jest mi obojętny. W sumie to ciekawa postać, strasznie irytująca, ale ciekawa.
Na razie jeszcze nie przepadam za Aizenem, ale też mi jakoś specjalnie nie przeszkadza.
Pozdrawiam:-)

Veda12

ja tam nie lubie Aizena i nie lubie hmm kogo ja nie lubie xD
Tousena tez nie lubie.

nie lubie generała dowódcy bo głupi spruchniały staruch z niego xD
Hinamori nie lubie bo jest współuzależniona od Aizena :p
o Yami'ego też nie lubie

użytkownik usunięty
Mei_5

Do najgorszych postaci zaliczyłbym Kurosakiego i Orihime.
Kurosaki początkowo był fajną postacią, ale po dotarciu do Soul Society jakoś taki snobistyczny się zrobił, Orihime zaś to taka typowa smutna, nieszczęśliwie zakochana dziewczynka

Ale wy macie do tego podejście:) Ja tam nie lubię Aizena z początku wydawał się fajny a potem co się okazało... no!! dalej hmm Ichimaru ma taki głupi uśmiech(wkurza mnie) Jak narazie jestem przy 88 odcinku i zaczął mnie wkurzać Ishida.Poprostu nie lubię złych postaci(choć nie wszystkich).

Dziwniejsza

To Ishida jest złą postacią? ;-) Od jakiegoś czasu jest raczej nudny, nawet po tym jak odzyskał moc *SPOILER dzięki pomocy ojca SPOILER* już go zbytnio nie lubię(chociaż nowy łuk fajny). Ale i tak najgorsi są Orihime, Hinamori i Sado.
Aizena nie lubię, bo jak na razie nie znam jego motywacji(to co tam gadał, kiedy opuszczał Soul Society jakoś do mnie nie przekonało). Ale jego to nie lubiłam od początku. No i ten jego fryz mi się nie podoba.
A Ichimaru lubię bardzo, właśnie za ten "głupi uśmiech", hehe. A oprócz tego uśmieszku to jeszcze podoba mi się to, jak mówi.

Veda12

Nie wiem czemu ale mi się od samego początku Ichimaru nie podobał:) A Orichime lubię tak jakoś :)) taka przyjacielska jest:D

http://rasengan.mojeforum.net/

Zapraszam!!! Muszę trochę to forum rozpowszechnić bo mało ludzi jest jak na razie, a jak sie pisze z tymi samymi osobami cały czas to się tematy wyczerpują :)))(to taki odskocznik od tematu postu wybaczcie):D

użytkownik usunięty
Mei_5

Mnie najbardziej wkurzają:
1. Kuchiki Byakuya- za to jego wieczne zatwardzenie na twarzy. Ogólnie drętwa i nudna postać.
2. Sado Yasutora- stereotypowy osiłek o gołębim sercu. Facet tak prawy i sprawiedliwy i schematyczny, że aż się źle robi.
3. Zaraki Kenpachi- za te ciągłe gadki o sprawiającej mu przyjemność walce i jego mocy.

Aizena choć troche jest zbyt hyber darze sympatią, ale poirytowało mnie jak jednym ruchem ręki zrobił sobie trwałą żeby wyglądać cool. I po cholerę do tej pory nosił okulary?
A Hinamori ujdzie choć faktycznie psycholog powinien przepisać jej leki na aizenomanie. Kurosaki w ss zamienił się w takiego "rycerza bez skazy i zmazy" co również wkurza.

ocenił(a) serial na 8

Hmm, lubię wszystkich,ale jeśli kogoś miałabym wybrać na siłę, to wybrałabym Hitsugayę, za to, że jest zakompleksiony^^ No, może jeszcze Inoue, bo jest przesłodzona z lekka.